Login
Close
Inloggen

Klanten oplossingen bieden op maat geeft mij energie

Sofi is HR Consultant en carrièrecoach bij Orbid. Ze vertelt wat haar energie geeft in de job.

“Als HR Consultant kom ik veelvuldig in contact met klanten en stel ik alles in het werk om een uitstekende klantenservice te garanderen en langetermijnrelaties uit te bouwen. Meer specifiek neem ik de volledige verantwoordelijkheid op voor de assessment projecten, vertrekkende van een grondige behoefteanalyse van de klant tot het aanleveren van een kwalitatieve oplossing op maat. Door een combinatie van interactieve oefeningen en een diepte-interview krijg ik een zicht op zowel de competenties als de persoonlijkheid van de kandidaat. Dit om een objectief en onderbouwd advies te kunnen formuleren naar zowel de kandidaat als de opdrachtgever. De focus bij een feedbackgesprek ligt op een open en eerlijke communicatie met oog op ontwikkeling. Het doel is dat elke kandidaat er iets uit leert en meeneemt naar de toekomst.”

Sofi Van den Berghe - HR Consultant bij Orbid

“Wat mij energie geeft in de job is het aanbieden van oplossingen op maat aan klanten. Wanneer ik positieve feedback krijg van klanten of kandidaten, geeft het mij de drive om er verder voor te gaan en continu te verbeteren. Ook het gevoel dat ik in een team zit, waar ik op kan rekenen, is voor mij heel belangrijk.”

"Orbid is een organisatie met aandacht voor de mens achter de werknemer."

“Orbid is een organisatie met aandacht voor de mens achter de werknemer. Het besef dat het met onze mensen is dat we goede resultaten kunnen behalen is sterk aanwezig. Daarnaast is het een organisatie die ruimte geeft aan mensen om hun talenten te ontwikkelen. Er wordt veel aandacht besteed aan loopbaanbegeleiding. Elke medewerker krijgt een carrièrecoach toegewezen om hem/haar te ondersteunen in de ontwikkeling van zijn/haar talenten. Ik neem zelf ook met plezier de rol op als carrièrecoach.”

Werken bij Orbid

Wil je ook meewerken aan onze groei? Check dan zeker onze vacatures.

Ontdek onze vacatures

Verhalen van medewerkers

Karen - HR-medewerker personeelsadministratie

Als HR-medewerkster bij Orbid zorgt Karen voor een vlot onthaal van medewerkers en is ze het aanspreekpunt voor de personeelsadministratie.

Lees meer

Ronald - Unit manager & project manager

Ronald maakte de doordachte keuze om de stap te zetten naar een kmo en die uitdaging vond hij bij Orbid. Ontdek hier de voordelen.

Lees meer

Evy - Resources Planner Infrastructure

Als Resources Planner bij de Infrastructure-unit van Orbid organiseert Evy elke dag opnieuw de agenda’s van zo’n 50 system engineers.

Lees meer

Benjamin - Developer


Benjamin is Developer bij Orbid. Ontdek in deze video hoe hij zijn work-life balance goed in evenwicht kan houden dankzij de flexibele uren.

Lees meer

Sofi - HR Consultant


Als HR Consultant komt Sofi veelvoudig in contact met klanten. Ontdek welke ondersteuning ze geeft en hoe ze energie haalt uit haar job.

Lees meer

Volg ons op

Privacy policy Disclaimer Sitemap Federgon KMO Portefeuille Cedeo
OTYS Belgium