Overslaan naar content

Azure Infrastructure Consultant

 • Oost- & West-Vlaanderen
InfrastructureUitgelicht

Functieomschrijving

Wie zijn wij

140 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van IT, software en HR.

 • Vanuit onze unit Infrastructure begeleiden wij klanten naar een moderne, veilige en performante IT-infrastructuur. Samen met onze partners - topspelers uit de sector - werken we aan oplossingen zoals IT security, digital workplace, hybrid datacenter en up-to-date IT-omgevingen via managed services.
 • Via FlexStaffing ondersteunt een Orbid consultant verschillende klanten één of meerdere dagen per week/maand. De diversiteit in omgevingen en taken garandeert een boeiende en leerrijke job. Daarnaast neemt Orbid de lead in diverse kortlopende projecten die uitgewerkt worden voor klanten. Hierbij zorgt een Orbid projectmanager dat alles in goede banen loopt.

Nieuwsgierig? Lees meer op de Orbid website of onze Orbid 365 blog.


Welke uitdagingen bieden wij jou

Ons cloudteam groeit en daarom zoeken wij een Azure Infrastructure Consultant, die met zijn/haar expertise onze klanten adviseert bij de migratie naar de cloud.

 • Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, opzetten, migreren, beheren en onderhouden van cloudomgevingen.
 • Je capteert de noden van de klant accuraat en werkt een oplossing op maat uit waarbij je belang hecht aan security by design. Je ontwikkelt mee een future proof cloudvisie en adviseert over de korte- en langetermijnstrategie.
 • Je organiseert workshops om de klant te informeren en te helpen bij het maken van een juiste keuze (on premise, hybride, hosted private cloud of public cloud).
 • Je volgt de nieuwste ontwikkelingen van Microsoft Azure op de voet en werkt actief mee aan knowledge sharing via verschillende kanalen, waaronder de Orbid TechNites.
 • Naargelang je ervaring en interesse kan je meer verantwoordelijkheden opnemen als teamlead, in presales, sales delivery, projectmanagement, servicedesk, als specialist of architect.

Vereisten

Waarmee versterk je ons team

 • Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma in IT aangevuld met min. 3 jaar ervaring als IT consultant.
 • Je bent helemaal thuis in de Microsoft Azure suite: naast een goede kennis van de componenten Compute, Identity & Security, Networking, Defender en Storage heb je ervaring met de assessment en migratie van workloads naar Azure en zorg je voor een goede Azure governance zoals policies, cost management, tagging, ...
 • Je gedrevenheid, flexibiliteit en brede IT bagage onderbouwen je klant- en oplossingsgerichtheid.
 • Je beschikt over goede communicatieve en technische documentatie vaardigheden om zo onze klanten een perfecte service aan te bieden.
 • Je beschikt over één of meerdere relevante certificaten zoals AZ-104, AZ-700, AZ-500, AZ-140, AZ-305 of bent bereid een of meerdere van deze te behalen. Uiteraard krijg je van ons hierbij de nodige ondersteuning.

Grow with us! 

Bij Orbid vinden we het belangrijk dat je groeit in je job én als persoon. We doen er alles aan zodat jij je thuis voelt bij ons. Elke Orbid-medewerker staat achter het vierletterwoord ‘GROW’: Goesting, Resultaatgericht, Open & Eerlijk en Werken in team. Deze waarden zijn de kern van onze bedrijfscultuur. We werken op een open en constructieve manier samen met collega’s en klanten, en geven alle kansen aan initiatieven van medewerkers. Samen met jouw carrièrecoach halen we het maximale eruit om samen te groeien.

In ruil voor de verantwoordelijkheid die je opneemt, kan je rekenen op onze waardering, mogelijkheid tot 50% thuiswerk en een sterk verloningspakket (bedrijfswagen, smartphone, laptop en internetabonnement, maaltijdcheques en verzekeringen, collectieve loonbonus volgens prestaties, 32 verlof- en ADV dagen). Er zijn tal van momenten om bij te praten met collega’s, van Orbid teammeetings tot een gezellige drink in onze bar op vrijdag.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar