Overslaan naar content

Grow with us!

Over ons

Bij Orbid helpen 140 experts meer dan 775 klanten dagelijks bij hun ICT- en HR-projecten met adviesondersteuning en begeleiding

Sinds 2020 maakt het bedrijf deel uit van de internationale Ricoh-groep. Orbid blijft zich op onafhankelijke wijze ontplooien en zet samen met Ricoh in op verdere groei.

Knowhow en ervaring bezorgde Ricoh de laatste jaren een stevige reputatie in de IT-sector, voornamelijk in Wallonië en Brussel. Dankzij de overname van Orbid in april 2020 is Ricoh Belgium nu ook op nationaal vlak een toonaangevend IT-bedrijf, en biedt het haar klanten IT-services in heel België.

orbid team

De voordelen van Orbid

Groei in je job én als persoon

Uitgebreide extralegale voordelen

Carrièrecoaching

Gezonde work-life balans

32 ADV- en verlofdagen

Happy Hours op vrijdag

GROW

Je leert continu bij op je job en je werkt aan uitdagende projecten bij interessante klanten, met de beste oplossingen van marktleiders. Naast een upgrade van je technische skills krijg je bij ons ook de kans om je persoonlijke skills naar een hoger niveau te tillen.

Elke dag opnieuw gaan we voor een constructieve samenwerking in een cultuur van respect en openheid. Je kan bovendien op tal van leuke momenten bijpraten met collega’s. In ruil voor de verantwoordelijkheid die je opneemt, kan je rekenen op onze waardering en een sterk verloningspakket.

Elke Orbid-collega staat 100% achter 'GROW', het vierletterwoord dat onze bedrijfswaarden bundelt: Goesting, Resultaatgericht, Open & eerlijk en Werken in team.

grow with us

Duurzaamheid

Bij Orbid ondersteunen we niet enkel de groei van onze klanten op het vlak van ICT, Software en HR, graag zetten we ook onze schouders onder de aanplanting van 1.000 bomen in deze prachtige vallei van de Poekebeek. Zo dragen we samen met Natuurpunt ons steentje bij voor een duurzamere planeet. In deze idyllische vallei vind je – naast de kronkelende Poekebeek en zijn bosjes - aangeplante populieren, wilgen, de gewone es en de zwarte els. In de wintermaanden overstroomt de vallei regelmatig waardoor je in de graslanden steltlopers zoals de kievit kan zien. Het voorjaar wordt opgefleurd door de scherpe boterbloem en de pinksterbloem.

ORBID IN BEELD