Skip to content

Start met een STage bij Orbid

Waarom zijn wij op zoek naar jou? Je zit in het laatste jaar van je bachelor- of masteropleiding in een informatica-technische richting. Je bent gedreven en kan niet wachten om je theoretische kennis om te zetten in de praktijk? Op zoek naar een boeiende stage binnen cloud, netwerking of Software? 

Tijdens jouw stage krijg je de kans om zelfstandig projecten te trekken. Hierbij zorgen we voor een goede begeleiding en een on-the-job training met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een tof team binnen een ambitieuze en dynamische onderneming regio Gent.

CLOUD

Vandaag de dag is de term "cloud" niet meer weg te denken uit de IT-wereld. Binnen deze stages kan je ontdekken hoe AI een rol speelt binnen de steeds veranderende cloud omgeving. Of hoe automatisatie een enorme meerwaarde kan bieden binnen de dagdagelijkse werking binnnen bedrijven.

stage orbid

Netwerkbeheer

De noden van ondernemingen veranderen continue dus het is belangrijk dat IT-netwerken mee evolueren. Ons Orbid netwerkteam staat in voor het opzetten en efficiënt beheren van performante netwerken bij onze klanten. Wil jij als stagiair leren hoe je een netwerk moet opzetten, monitoren, beveiligen en optimaliseren? Bekijk dan zeker onze stages.

stage orbid

Software

Binnen software hebben we 2 leuke stages in de aanbieding! Sharepoint & Powerplatform en onze eigen Maintenance Management tool: JobRunner. Interesse? Klik op onderstaande button en lees meer over deze stages.

stage orbid