Login
Close
Inloggen

Ontdek onze stages

Orbid groeit! Elke dag ontzorgen meer dan 140 experten van Orbid organisaties op het vlak van IT, Software en HR. Om onze groei verder te zetten, hebben we young potentials met goesting en ambitie nodig om zaken te realiseren. Mensen die willen bijleren en dezelfde passie delen als de Orbid collega's voor onze dienstverlening.

Grow with us

Technische en soft skills

Heb je zin om hieraan mee te bouwen? Solliciteer dan voor een van onze stages! Tijdens jouw stage werk je aan uitdagende projecten en zorgen we ervoor dat je continu bijleert. Niet enkel versterk je jouw technische skills maar je krijgt bij ons ook de kans om je soft skills naar een hoger niveau te tillen. Denk maar aan het meevolgen van opleidingen, begeleid worden door een ervaren consultant en in contact staan met klanten. En wie weet heb je op het einde van de rit een contract op zak!

Wat mag je verwachten van je stage bij Orbid?

Wie zoeken we?

  • Je bent een aanstormend talent die goesting heeft om het bedrijfsleven te leren kennen.
  • Je houdt van zelfstandig werken en het opnemen van verantwoordelijkheid binnen een klantgerichte omgeving waar er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Je krijgt energie door samen te werken met anderen en blijft al graag eens plakken.
  • Volg je hoger of universitair onderwijs? Dan vind je zeker je uitdaging in een van onze stageprojecten in Merelbeke of Geel.

 

Volg ons op

Privacy policy Disclaimer Sitemap Federgon KMO Portefeuille Cedeo
OTYS Belgium