Overslaan naar content

SOFTWARE stages

SHAREPOINT & POWERPLATFORM

Je gaat aan de slag met een implementatie van een tool van A tot Z. Beginnend vanaf een vragenlijst en de kennis van onze experten, zal je een analyse starten die duidelijk de verwachtingen in kaart brengt en deze vertaalt naar gestructureerde flowcharts, functionele en technische analyse inclusief rapportering. Vandaar ga je verder aan de slag met binnen de mogelijkheden van Microsoft 365.

In een combinatie SharePoint/PowerPlatform gebruik je lijsten, automatisaties, forms en BI rapporten die naadloos samenwerken en niet alleen een mooi eindresultaat brengen maar ook heel eenvoudig in beheer.

Naast dit concrete project draai je ook mee in de dagdagelijkse werking van het team. Je werkt mee aan klantenprojecten, past bestaande setups aan en werkt in team.

JOBRUNNER

JobRunner is een door Orbid ontwikkeld Computerized Maintenance Management System (CMMS) waarmee bedrijven hun technische dienst efficiënt kunnen beheren. Deze software wordt regelmatig geoptimaliseerd en verrijkt met nieuwe functionaliteiten.

Tijdens jouw stage krijg je de kans om onze bestaande software uit te breiden met verschillende nieuwe functionaliteiten, zoals de visualisatie van grondplannen. Hiermee kunnen de gebruikers via de systeemconfiguratie een grondplan opladen en ruimtes identificeren. Zo kunnen de techniekers eenvoudig de locatie van hun job consulteren en zien zij in één oogopslag waar welke werken uitgevoerd moeten worden. Bovendien krijg je de kans om ervaring op te doen met SaaS tijdens je stage.

Welke technologieën/frameworks worden hierbij toegepast?

.Net framework (C#), Asp.Net MVC, HTML/CSS/JavaScript, KnockoutJS, Aurelia, TypeScript, MS SQL Server, Entity Framework

Voor deze stageopdracht hebben we plaats voor meerdere studenten.