Overslaan naar content

Senior Dynamics 365 Sales Consultant

 • Vlaanderen
Software

Functieomschrijving

Wie zijn wij 

140 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken door hen te ondersteunen op het vlak van IT, Software en HR. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat.

 • Vanuit onze unit Software zorgen wij voor krachtige software op maat van onze klanten. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET, Aurelia en Bootstrap. Daarnaast zorgen we voor optimale digitale processen via Microsoft Office & Dynamics 365 (CRM, SharePoint). Tot slot bieden we ook eigen softwarepakketten aan zoals Save Your Seat, Jobrunner en SignIn.
 • Via FlexStaffing ondersteunt een Orbid consultant verschillende klanten één of meerdere dagen per week/maand. De diversiteit in omgevingen en taken garandeert een boeiende en leerrijke job. Daarnaast neemt Orbid de lead in diverse kortlopende projecten die uitgewerkt worden voor klanten. Hierbij zorgt een Orbid projectmanager dat alles in goede banen loopt.

Lees op orbid.be meer over onze oplossingen op maat en Microsoft Dynamics 365.


Welke uitdagingen bieden wij jou

Als Senior Dynamics 365 Consultant neem je de lead in CRM-implementaties (Dynamics 365 Sales). Je begeleidt deze projecten van A tot Z: vanaf de presales fase tot en met de oplevering en opleiding van eindgebruikers.

 • Je begeleidt workshops over Dynamics 365 CRM bij de klant: je licht ‘best practices toe, analyseert de behoeften van de klant en specifieert eventuele gaps met Dynamics 365 CRM.
 • Je brengt de noden en uitdagingen in kaart en stelt op basis van je analyse één of meerdere oplossingsrichtingen voor.
 • Je ontwerpt functionele analyses voor maatwerk en voert achteraf de configuratie uit. De finale implementatie en eventuele migratie voer je uit samen met het projectteam. Achteraf geef je opleiding aan de klant in het gebruik van Dynamics 365 CRM.
 • In overleg met de Account Manager en de business unit manager stel je het budget op voor de Dynamics 365 projecten en zorg je voor een kwalitatieve offerte.
 • Je volgt marktevoluties i.v.m. Dynamics 365 op de voet en draagt bij aan de kennisdeling binnen het team.
 • Indien je wenst, begeleid je als carrièrecoach jouw juniorcollega's in hun loopbaantraject.


Vereisten

Waarmee versterk je ons team 

 • Je bent in het bezit van een hoger diploma en hebt reeds 10 jaar ervaring als consultant binnen softwaretoepassingen, met een focus op Dynamics CRM.
 • Je hebt een analytische geest en bent gepassioneerd door software solutions.
 • Je hebt een degelijke kennis van de bedrijfsprocessen die in Dynamics CRM aanwezig zijn: marketing, sales, accountmanagement enz.
 • Je bent communicatief sterk: je leidt workshops en opleidingen bij de klant met plezier en voelt je op je best als adviseur van onze klanten.
 • Je omschrijft jezelf als sociaal, proactief en zelfstandig.


Grow with us!

Bij Orbid vinden we het belangrijk dat je groeit in je job én als persoon. We doen er alles aan zodat jij je thuis voelt bij ons. Elke Orbid-medewerker staat achter het vierletterwoord ‘GROW’: Goesting, Resultaatgericht, Open & Eerlijk en Werken in team. Deze waarden zijn de kern van onze bedrijfscultuur. We werken op een open en constructieve manier samen met collega’s en klanten, en geven alle kansen aan initiatieven van medewerkers. Samen met jouw carrièrecoach halen we het maximale eruit om samen te groeien.

In ruil voor de verantwoordelijkheid die je opneemt, kan je rekenen op onze waardering, mogelijkheid tot 50% thuiswerk en een sterk verloningspakket (bedrijfswagen, smartphone, laptop en internetabonnement, maaltijdcheques en verzekeringen, collectieve loonbonus volgens prestaties, 32 verlof- en ADV dagen). Er zijn tal van momenten om bij te praten met collega’s, van Orbid teammeetings tot een gezellige drink in onze bar op vrijdag.



of

Apply with Linkedin onbeschikbaar