Overslaan naar content

IT Traineeship Software - Business Analyse

 • Oost- & West-Vlaanderen
SoftwareJunior, Traineeship, software

Functieomschrijving

Wie zijn wij 

140 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken door hen te ondersteunen op het vlak van IT, software en HR.

Om onze organisatie te versterken, zijn we op zoek naar enthousiaste IT-trainees die zich op één jaar tijd willen ontpoppen tot IT-consultants!

 • Vanuit onze unit Software zorgen wij voor krachtige software op maat van onze klanten. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET, Vue.js en Bootstrap. Daarnaast zorgen we voor digitale processen via Microsoft Office & Dynamics 365 (CRM, SharePoint en Power Platform).


Welke uitdagingen bieden wij jou

 • Intensieve coaching op jouw maat zodat je groeit in je job
  Eén van de IT-experten van Orbid begeleidt je continu op technisch vlak en spijkert on the job je consultancy skills bij. Hij deelt zijn opgebouwde kennis, expertise en ervaring met jou. Daarnaast krijg je een carrièrecoach die samen met jou je pad binnen Orbid uitstippelt en begeleidt. Je kan altijd bij hen – en natuurlijk bij de andere collega’s - terecht met vragen.
  én als persoon
  Onze HR-experten zorgen voor een upgrade van je persoonlijke vaardigheden zoals efficiënt samenwerken, constructief feedback geven en communiceren. Heb je zelf interesse in een bepaalde opleiding? Bij Orbid kan je rekenen op heel wat opleidingsdagen.
 • Binnen onze software afdeling kan je kiezen voor een traineeship binnen Development of binnen Business Analyse 
  • Als Junior Business Analyst ben je verantwoordelijk voor de implementatie van cloud oplossingen bij onze klanten. Je bepaalt hierbij welke technologieën het meest geschikt en efficiënt zijn. Je verdiept je daarom graag in Microsoft SharePoint en Power Platform (PowerApps, Flow, Power BI). Of je hebt een passie voor Dynamics 365 en werkt mee aan CRM implementaties. Je brengt de noden van de klant in kaart en begeleidt de klant optimaal.Vereisten

Waarmee versterk je ons team 

 • Je bent gedreven om een top IT-consultant te worden en samen met alle Orbid-collega’s bedrijven te ondersteunen in hun groei.
 • Je hebt een hoger diploma in een IT richting (professionele bachelor of ingenieursrichting) en je hebt altijd goesting om bij te leren.
 • Via FlexStaffing ondersteun je verschillende klanten één of meerdere dagen per week/maand. De diversiteit in omgevingen en taken garandeert een boeiende en leerrijke job.
 • De Orbid-waarden GROW (Goesting / Resultaatgericht / Open & Eerlijk / Werken in team) klinken je als muziek in de oren.
 • Je zet met plezier één van de volgende teambuildingactiviteiten in je agenda: bowling, yoga, slipcursus, escape room, restaurant...


Grow with us!

Bij Orbid vinden we het belangrijk dat je groeit in je job én als persoon. We doen er alles aan zodat jij je thuis voelt bij ons. Elke Orbid-medewerker staat achter het vierletterwoord ‘GROW’: Goesting, Resultaatgericht, Open & Eerlijk en Werken in team. Deze waarden zijn de kern van onze bedrijfscultuur. We werken op een open en constructieve manier samen met collega’s en klanten, en geven alle kansen aan initiatieven van medewerkers. Samen met jouw carrièrecoach halen we het maximale eruit om samen te groeien.

In ruil voor de verantwoordelijkheid die je opneemt, kan je rekenen op onze waardering, mogelijkheid tot 50% thuiswerk en een sterk verloningspakket (bedrijfswagen, smartphone, laptop en internetabonnement, maaltijdcheques en verzekeringen, collectieve loonbonus volgens prestaties, 32 verlof- en ADV dagen). Er zijn tal van momenten om bij te praten met collega’s, van Orbid teammeetings tot een gezellige drink in onze bar op vrijdag.


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar