Overslaan naar content

Recruitment Consultant

 • Oost- en West-Vlaanderen
Human Resources

Functieomschrijving

Wie zijn wij

140 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties te versterken. Door hen te ondersteunen op het vlak van IT, software en HR.

 • De collega's van Orbid HR Services bieden advies en ondersteuning om de HR-werking van onze klanten te versterken, klankbord & business partner te zijn voor hun leidinggevenden en te zorgen voor een gemotiveerde en betrokken equipe. 


Welke uitdagingen bieden wij jou

 • Je bent de sparringpartner voor de managers van kmo's in Vlaanderen op het vlak van rekrutering. Een greep uit jouw takenpakket: 
  • Door de juiste vragen te stellen begrijp je de business en de functie. Dit stelt je in staat om onder andere een scherpe vacaturetekst op te stellen én een goede gesprekspartner te zijn voor kandidaten. 
  • Als een echte matchmaker ga je op een creatieve en proactieve manier op zoek naar mensen die passen bij de vacature en de organisatie. Je mixt hierbij de nodige kanalen, van LinkedIn Recruiter, via jobboards of social media. Je zet eveneens employer marketing acties op, zoals het optimaliseren van de career site, campus recruitment, ambassador activatie en referral campagnes. 
  • Je screent de mogelijke kandidaten en brengt hun competenties, motivatie en potentieel in kaart. 
  • Je zorgt hierbij voor een optimale candidate experience door geïnteresseerde kandidaten duidelijk te informeren en te begeleiden doorheen het sollicitatieproces. 
  • Je doet aanbevelingen om het rekruteringsproces bij klanten te optimaliseren. 
 • Je komt terecht in een gedreven team van HR - en Recruitment Consultants die elkaar met hun expertise versterken. Samen ondersteunen we verschillende klanten één of meerdere dagen per week/maand. De diversiteit in omgevingen en taken zorgt voor veel variatie. 


Vereisten

Waarmee maak je voor ons het verschil?

 • Een hogere opleiding (bij voorkeur binnen een menswetenschappelijke- of HR gerelateerde richting) vul je idealiter aan met een eerste relevante operationele bedrijfs- en/of consultancy ervaring in HR. 
 • Je bent creatief, volhardend en resultaatgedreven om de juiste talenten voor onze klanten aan te trekken. 
 • Je volgt graag eens een externe opleiding of webinar, luistert tijdens vrije momenten graag naar een HR-podcast en je deelt graag jouw nieuwe inzichten met het team. 
 • Je krijgt energie van een variatie aan taken, je kan je vlot inwerken in diverse omgevingen en je bent flexibel
 • Onze klanten situeren zich in heel Vlaanderen. We stemmen jouw klanten af op je woonplaats, maar voor deze vacature krijg je extra complementariteitspunten als je in de driehoek Gent-Brussel-Antwerpen woont. 


Grow with us! 

Bij Orbid vinden we het belangrijk dat je groeit in je job én als persoon. We doen er alles aan zodat jij je thuis voelt bij ons. Elke Orbid-medewerker staat achter het vierletterwoord ‘GROW’: Goesting, Resultaatgericht, Open & Eerlijk en Werken in team. Deze waarden zijn de kern van onze bedrijfscultuur. We werken op een open en constructieve manier samen met collega’s en klanten, en geven alle kansen aan initiatieven van medewerkers. Samen met jouw carrièrecoach halen we het maximale eruit om samen te groeien.

In ruil voor de verantwoordelijkheid die je opneemt, kan je rekenen op onze waardering, mogelijkheid tot 50% thuiswerk en een sterk verloningspakket (bedrijfswagen en tankkaart, smartphone, laptop en internetabonnement, maaltijdcheques en verzekeringen, collectieve loonbonus volgens prestaties, 32 verlof- en ADV dagen). Er zijn tal van momenten om bij te praten met collega’s, van Orbid teammeetings tot een gezellige drink in onze bar op vrijdag.


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar