Overslaan naar content

Fullstack Development Consultant

 • Merelbeke
Software

Functieomschrijving

Wie zijn wij 

140 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken door hen te ondersteunen op het vlak van IT, software en HR.

 • Vanuit onze unit Software zorgen wij voor krachtige software op maat van onze klanten. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET, Vue.js en Bootstrap. Daarnaast zorgen we voor optimale digitale processen via Microsoft Office & Dynamics 365 (CRM, SharePoint en Power Platform). Tot slot bieden we ook eigen softwarepakketten aan zoals Save Your Seat, Jobrunner en SignIn.
 • Via FlexStaffing ondersteunt een Orbid consultant verschillende klanten één of meerdere dagen per week/maand. De diversiteit in omgevingen en taken garandeert een boeiende en leerrijke job. Daarnaast neemt Orbid de lead in diverse kortlopende projecten die uitgewerkt worden voor klanten. Hierbij zorgt een Orbid projectmanager dat alles in goede banen loopt.


Welke uitdagingen bieden wij jou

Orbid is zowel op zoek naar junior, medior als senior .net developers. Op basis van jouw ervaring en ambitie geven we jouw job samen vorm.

 • Als Fullstack Development Consultant werk je mee in maatwerkprojecten voor onze klanten. Het gaat zowel om totaalprojecten als conversies van bestaande applicaties als integratie tussen bestaande systemen.
 • Je treedt op als aanspreekpunt voor onze klanten. Je analyseert de noden van de klant en voert haalbaarheidsstudies uit met betrekking tot onze toepassingen om een duidelijke definitie van de behoefte te kunnen opstellen.
 • In presales trajecten bied je technische ondersteuning.
 • Op termijn sta je in voor het project management bij onze klanten. Dit omvat het meewerken aan projecten en het opvolgen van het projectteam, budget en scope. Op periodieke tijdstippen aligneer je dit met de klant.
 • Continue opleiding en kennisdeling tussen collega’s staan centraal.


Vereisten

Waarmee versterk je ons team 

 • Je genoot een hogere opleiding in een informatica-technische richting of bent gelijkwaardig door ervaring. Je hebt 2 tot 5 jaar relevante ervaring als (analist-) developer. Projectervaring in een webomgeving is een plus.
 • Naast back-end ervaring met .NET (C#, .NET Core, Azure, Web API, SQL Server of gelijkwaardig), beschik je over front-end ervaring met Vue.js.
 • Je omschrijft jezelf als sociaal, communicatief en zelfstandig.
 • Je hebt goesting om je tanden te zetten in technisch gevarieerde en complexe opdrachten.
 • Je bent Microsoft gecertificeerd, of bent bereid om dit snel behalen.

Grow with us!

Bij Orbid vinden we het belangrijk dat je groeit in je job én als persoon. We doen er alles aan zodat jij je thuis voelt bij ons. Elke Orbid-medewerker staat achter het vierletterwoord ‘GROW’: Goesting, Resultaatgericht, Open & Eerlijk en Werken in team. Deze waarden zijn de kern van onze bedrijfscultuur. We werken op een open en constructieve manier samen met collega’s en klanten, en geven alle kansen aan initiatieven van medewerkers. Samen met jouw carrièrecoach halen we het maximale eruit om samen te groeien.

In ruil voor de verantwoordelijkheid die je opneemt, kan je rekenen op onze waardering, mogelijkheid tot 50% thuiswerk en een sterk verloningspakket (bedrijfswagen, smartphone, laptop en internetabonnement, maaltijdcheques en verzekeringen, collectieve loonbonus volgens prestaties, 32 verlof- en ADV dagen). Er zijn tal van momenten om bij te praten met collega’s, van Orbid teammeetings tot een gezellige drink in onze bar op vrijdag.


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar