Overslaan naar content

tim vr - software developer

“EEN TYPISCHE DAG BESTAAT VOOR MIJ 80% UIT PROGRAMMEREN”

Als developer zie je Tim meestal achter zijn computer programmeren. “Ik maak meestal applicaties op maat voor klanten. Ik vertrek vanuit een analyse van een probleem of vraag en dan begin ik met programmeren. Een typische dag bestaat voor mij 80% uit programmeren en dat doe ik ook het liefste,” vertelt Tim. 

collega orbid

Zijn werk is gevarieerd. Hij werkt voor verschillende klanten aan projecten: “Ik werk zowel projectmatig als via flexstaffing. Dat wil zeggen dat ik voor sommige klanten een aantal keer per maand bij hen werk om de applicaties te onderhouden.”

Daarnaast organiseert Tim graag de interne Orbid evenementen en staat hij vaak in als Peter voor starters: “wanneer ik op kantoor ben, help ik graag nieuwkomers.”   

Tim heeft nooit moeite om uit zijn bed te komen: “ik kom graag naar het werk dus die goesting is bij mij zeker aanwezig. Ik haal energie uit mijn job als programmeur.” Niet alleen de goesting voor zijn werk maar ook de openheid en flexibiliteit bij Orbid geeft hem extra motivatie: “de constructieve feedback die je niet alleen krijgt maar ook zelf mag geven, apprecieer ik enorm. Ik voel mij gewaardeerd voor het werk dat ik lever. Wanneer ik dan zelf feedback geef, wordt er ook iets mee gedaan.”

Tim omschrijft de werksfeer bij Orbid als volgt: “de collegialiteit en de teambuildings zorgen ervoor dat er geen gedwongen sfeer hangt. Iedereen werkt hier graag.”Krijg je goesting om deel uit te maken van het Orbid team? Solliciteer dan nu!