Overslaan naar content

sofi - hr consultant

“KLANTEN OPLOSSINGEN BIEDEN OP MAAT GEEFT MIJ ENERGIE”

Sofi is HR Consultant en carrièrecoach bij Orbid. Ze vertelt wat haar energie geeft in de job.

“Als HR Consultant kom ik veelvuldig in contact met klanten en stel ik alles in het werk om een uitstekende klantenservice te garanderen en langetermijnrelaties uit te bouwen. 

collega orbid

Meer specifiek neem ik de volledige verantwoordelijkheid op voor de assessment projecten, vertrekkende van een grondige behoefteanalyse van de klant tot het aanleveren van een kwalitatieve oplossing op maat. Door een combinatie van interactieve oefeningen en een diepte-interview krijg ik een zicht op zowel de competenties als de persoonlijkheid van de kandidaat. Dit om een objectief en onderbouwd advies te kunnen formuleren naar zowel de kandidaat als de opdrachtgever. De focus bij een feedbackgesprek ligt op een open en eerlijke communicatie met oog op ontwikkeling. Het doel is dat elke kandidaat er iets uit leert en meeneemt naar de toekomst.”

“Wat mij energie geeft in de job is het aanbieden van oplossingen op maat aan klanten. Wanneer ik positieve feedback krijg van klanten of kandidaten, geeft het mij de drive om er verder voor te gaan en continu te verbeteren. Ook het gevoel dat ik in een team zit, waar ik op kan rekenen, is voor mij heel belangrijk.”

“Orbid is een organisatie met aandacht voor de mens achter de werknemer. Het besef dat het met onze mensen is dat we goede resultaten kunnen behalen is sterk aanwezig. Daarnaast is het een organisatie die ruimte geeft aan mensen om hun talenten te ontwikkelen. Er wordt veel aandacht besteed aan loopbaanbegeleiding. Elke medewerker krijgt een carrièrecoach toegewezen om hem/haar te ondersteunen in de ontwikkeling van zijn/haar talenten. Ik neem zelf ook met plezier de rol op als carrièrecoach.”Krijg je goesting om deel uit te maken van het Orbid team? Solliciteer dan nu!