Overslaan naar content

sandra - project manager software

“ORBID TILT MIJ NAAR EEN HOGER NIVEAU DANKZIJ DE BOEIENDE UITDAGINGEN”

Als projectmanager bij de afdeling Software van Orbid is Sandra verantwoordelijk voor zowel interne projecten als projecten bij klanten. “Mijn dagen zijn enorm gevarieerd aangezien ik via Orbid FlexStaffing op periodieke basis voor verschillende klanten werk. Dat maakt het net heel boeiend.”

collega orbid

Een typische werkdag voor Sandra bestaat niet. “Hoe mijn dag eruit ziet is afhankelijk van wat er op de planning staat.” Uiteindelijk is het Sandra haar taak om een projectteam aan te sturen en het budget, de timing en de scope te bewaken. Hoewel dit per project enorm varieert, komen enkele zaken steeds opnieuw terug. “Denk maar aan analyses maken, besprekingen voeren met alle stakeholders, testen uitvoeren of opleidingen geven. Geen enkele dag ziet er hetzelfde uit. Ik vind mijn werk ook enorm waardevol omdat het net zo afwisselend en uitdagend is en creativiteit biedt.”

Ondertussen werkt Sandra al iets meer dan drie jaar voor Orbid. “Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in de rol van project manager binnen verschillende sectoren, zowel nationaal als internationaal. Ik zocht een nieuwe uitdaging binnen een ICT-bedrijf in regio Gent met een innovatieve, ondernemende cultuur en met aandacht voor de werk-privé balans. Dat bracht me onmiddellijk bij Orbid.” Sandra werkt vol passie en gedrevenheid voor Orbid. “Werken bij Orbid geeft me voldoening omdat ik niet alleen een job uitvoer die ik graag doe, maar ook omdat ik mag meedenken en meebeslissen. De manier van werken is zeer open en eerlijk, zonder verborgen agenda’s.” De positieve sfeer en bedrijfscultuur zijn voor Sandra onbetaalbaar. “Orbid draagt zorg voor ons, luistert naar onze input en tilt ons naar een hoger niveau met heel wat boeiende uitdagingen.”Krijg je goesting om deel uit te maken van het Orbid team? Solliciteer dan nu!