Overslaan naar content

Peter - accountmanager geel

“BIJ ORBID IS HET GEEN 'WEDSTRIJD'. TEAMWORK IS HIER DE SLEUTEL TOT SUCCES”

Peter maakt sinds maart 2022 deel uit van het Sales team binnen Orbid, hij adviseert klanten bij het kiezen van de juiste IT oplossingen op maat. De onboarding was voor hem een bevestiging van zijn goed gevoel over Orbid. "Naast het warme onthaal door HR en de uitgebreide uitleg die je op de eerste dag krijgt, werd ik ook verwend met koffiekoeken en leuke gadgets. Ook mijn carrièrecoach heeft mij goed onthaald. Hij nam de eerste weken echt de tijd om mij wegwijs te maken binnen de organisatie. We plannen tot op het heden nog steeds een wekelijkse 1-to-1 in. Kortom, topbegeleiding hier!”

collega orbid

GROW

Orbid hecht veel waarde aan de GROW waarden. GROW staat voor: Goesting, Resultaatgericht, Open & Eerlijk en Werken in Team. "Ik apprecieer alles binnen Orbid qua eerlijkheid. Ook in ons team is dit een belangrijke waarde, het klopt dat deze waarden echt leven bij de mensen van Orbid.”

Orbid zet enorm in op het motiveren van de medewerkers door een aantal keer per jaar activiteiten te organiseren zoals: teambuildings, een kerstfeestje, Orbid-meetings (halfjaarlijkse meetings met alle mensen binnen Orbid), … "De Orbid-meeting in juni was voor mij de leukste activiteit van het jaar.” Toen werden er eerst teammeetings georganiseerd met daarna Highland games en een lekkere BBQ. “Het was een gezonde combinatie van iets waar je in je job elke dag mee bezig bent én een leuke activiteit ter ontspanning.”

ENERGIE

Een job als accountmanager bij Orbid geeft Peter echt energie. Hij vindt het geweldig om nieuwe klanten te leren kennen en nieuwe relaties op te bouwen. Daardoor is hij natuurlijk vaak op de baan waardoor hij zijn collega’s niet vaak ziet. Toch is er geen gebrek aan collegialiteit. "Maandelijks worden er salesmeetings georganiseerd. Het is boeiend om tijdens deze teammeetings met alle accountmanagers samen te zitten. Er wordt op een zeer informele manier gecommuniceerd en kritiek delen we op een constructieve manier."

Na een teammeeting is er steeds tijd om samen te tafelen: “Na teammeetings plannen we soms een etentje in met het team, de sfeer is er altijd heel tof en gezellig. Binnen het sales team merk je ook dat iedereen klaar staat voor elkaar, als er een vraag binnen komt in onze groep krijg je binnen de 5 minuten antwoord. Hier is het geen wedstrijd,  teamwork is hier de sleutel tot succes."

Krijg je goesting om deel uit te maken van het Orbid team? Solliciteer dan nu!