Overslaan naar content

olivier - system engineer

“ELKE DAG KWALITEIT AFLEVEREN BIJ DE KLANT GEEFT VEEL VOLDOENING”

Olivier werkt sinds 2017 als System Engineer bij Orbid waarbij hij zich voornamelijk toespitst op FlexStaffing en projecten bij klanten. “Mijn job is enorm gevarieerd waardoor mijn dagen bij Orbid vaak voorbijvliegen zonder dat ik het besef.”

Snel schakelen “Als Engineer onderhoud je de omgeving van de klant en probeer je de kwaliteit ervan continu te verbeteren. Hierin een bijdrage leveren en de klant mee vooruit helpen geeft mij veel energie. Daarnaast is het leuk dat je verantwoordelijkheid krijgt en zelf beslist hoe je een project aanpakt. Uiteraard treden er af en toe eens onverwachte uitdagingen op. Zo moet je steeds rekening houden dat de verbeteringen die je doorvoert geen negatieve impact hebben op andere systemen.

collega orbid

Indien dit wel het geval is, kijk je best voor een alternatieve oplossing. Eenmaal je die gevonden hebt en de klant tevreden is, haal je er nog zoveel voldoening uit.”

Groeien in technische & soft skills

“Voor een job als System Engineer is het niet alleen belangrijk dat je over de nodige technische kennis beschikt, maar ook over voldoende ‘soft skills’ zoals communicatie. Bij Orbid krijg je de nodige kansen om te groeien in je job én als persoon. Zo krijgt iedere nieuwe medewerker bij Orbid een workshop rond feedback geven en communiceren met andere persoonlijkheden. Op technisch vlak leer je snel bij on the job en van je collega’s. Bovendien heb je de mogelijkheid om per jaar opleidingen te volgen naargelang je interesses.”

Work – life balans

“Naast de vele opleidingen die Orbid aanbiedt, is er ook extra aandacht voor een gezonde work-life balans. Zo heb je flexibele werkuren en kan je van thuis uit werken indien nodig. Daarnaast heb je ook 32 verlofdagen die je net zoals mij kan gebruiken voor snowboardtrips, trektochten en roadtrips door Europa.”Krijg je goesting om deel uit te maken van het Orbid team? Solliciteer dan nu!