Overslaan naar content

SharePoint & Power Platform Consultant

VlaanderenSoftwareUitgelicht

Functieomschrijving

Wie zijn wij 

140 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat.

 • Vanuit onze unit Software zorgen wij voor krachtige software op maat van onze klanten. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET, Aurelia en Bootstrap. Daarnaast zorgen we voor optimale digitale processen via Microsoft Office & Dynamics 365 (CRM, SharePoint en Business Central). Tot slot bieden we ook eigen softwarepakketten aan zoals Save Your Seat, Jobrunner en SignIn.
 • Via FlexStaffing ondersteunt een Orbid consultant verschillende klanten één of meerdere dagen per week/maand. De diversiteit in omgevingen en taken garandeert een boeiende en leerrijke job. Daarnaast neemt Orbid de lead in diverse kortlopende projecten die uitgewerkt worden voor klanten. Hierbij zorgt een Orbid projectmanager dat alles in goede banen loopt.

Bekijk hier hoe we de dagelijkse werking bij onze klant optimaliseren met SharePoint.


Welke uitdagingen bieden wij jou

 • Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van cloud oplossingen bij onze klanten en bepaalt hierbij welke technologieën het meest geschikt en efficiënt zijn. Je verdiept je daarom graag in Microsoft SharePoint en het Power Platform (PowerApps, Power Automate, Power BI).
 • Vanaf de presales fase word je betrokken bij nieuwe projecten, je bezoekt klanten samen met sales en levert advies over de haalbaarheid. Samen met de klant hou je workshops om de detailbehoeftes te analyseren.
 • In overleg met de Account Manager en de Business Unit Manager stel je het budget op voor de business applications projecten en zorg je voor een kwalitatieve offerte.
 • Daarnaast volg je nauwgezet alle marktevoluties op (nieuwe SharePoint versies, add-ons, neven-producten, Powerapps, Power Automate, Teams, Power BI, Azure Logic App…).
 • Kennis en ervaring met integraties tussen MS SharePoint en andere applicaties (Microsoft Office 365 of andere) is een pluspunt.
 • Als toekomstig carrièrecoach begeleid je jouw juniorcollega’s in hun loopbaantraject.


Vereisten

Waarmee versterk je ons team 

 • Je bent in het bezit van een Master diploma met linken naar business processen of economie en hebt affiniteit met IT. Je hebt reeds 5 jaar ervaring binnen diverse O365 applicaties.
 • Je kickt op meerwaarde brengen voor onze klanten en/of bestaande pijnpunten verlichten/oplossen.
 • De meest recente trends en versies van de applicaties triggeren je om toekomstgerichte oplossingen voor klanten uit te denken.
 • Je hebt affiniteit met cloudoplossingen. Development skills zijn een plus maar zeker geen noodzaak voor de uitvoering van je werk.
 • Gedreven, pro-actief, communicatief en teamgericht: deze kenmerken laten je toe om je snel te integreren in de diverse omgevingen van onze klanten.


Grow with us!

Bij Orbid vinden we het belangrijk dat je groeit in je job én als persoon. We doen er alles aan zodat jij je thuis voelt bij ons. Elke Orbid-medewerker staat achter het vierletterwoord ‘GROW’: Goesting, Resultaatgericht, Open & Eerlijk en Werken in team. Deze waarden zijn de kern van onze bedrijfscultuur. We werken op een open en constructieve manier samen met collega’s en klanten, en geven alle kansen aan initiatieven van medewerkers. Samen met jouw carrièrecoach halen we het maximale eruit om samen te groeien.

In ruil voor de verantwoordelijkheid die je opneemt, kan je rekenen op onze waardering, mogelijkheid tot 50% thuiswerk en een sterk verloningspakket (bedrijfswagen, smartphone, laptop en internetabonnement, maaltijdcheques en verzekeringen, collectieve loonbonus volgens prestaties, 32 verlof- en ADV dagen). Er zijn tal van momenten om bij te praten met collega’s, van Orbid teammeetings tot een gezellige drink in onze bar op vrijdag.


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar