Overslaan naar content

Service Delivery Manager

 • Merelbeke
Infrastructure

Functieomschrijving

Wie zijn wij

140 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken door hen te ondersteunen op het vlak van IT, software en HR.

 • Vanuit onze unit Infrastructure begeleiden wij klanten naar een moderne, veilige en performante IT-infrastructuur. Samen met onze partners - topspelers uit de sector - werken we aan oplossingen zoals IT security, digital workplace, hybrid datacenter en up-to-date IT-omgevingen via managed services.
 • Via FlexStaffing ondersteunt een Orbid consultant verschillende klanten één of meerdere dagen per week/maand. De diversiteit in omgevingen en taken garandeert een boeiende en leerrijke job. Daarnaast neemt Orbid de lead in diverse kortlopende projecten die uitgewerkt worden voor klanten. Hierbij zorgt een Orbid projectmanager dat alles in goede banen loopt.

Benieuwd naar welke klanten we alvast ondersteunen? Bekijk ze hier.


Welke uitdagingen bieden wij jou

Als service delivery manager bij Orbid ben je verantwoordelijk voor de dienstverlening bij onze klanten (kmo's) op vlak van ICT infrastructure en cloud technologie.

Dit houdt onder meer volgende activiteiten in:

 • Het organiseren en coördineren van de operationele uitvoering van de dienstverlening bij klanten met het oog op een tijdige, efficiënte en kwalitatieve service.
 • Periodiek afstemmen met de klant om de kwaliteit van de dienstverlening op te volgen, problemen op te lossen en pro-actief bij te sturen waar nodig. Dit doe je aan de hand van trend en root cause analyses om zo een continuous service improvement te garanderen.
 • Het meedenken met de klant en het geven van tactisch IT advies (dit betreft zowel onpremise-, datacenter-, cloud- als hybride oplossingen).
 • Het bewaken van én rapporteren over alle aspecten van de dienstverlening om ervoor te zorgen dat de services voldoen aan de organisatorische vereisten, de methodologie en de kwaliteitsnormen (KPI’s). Tevens sta je in voor de financiële opvolging en rapportering van managed services contracten.
 • Afstemmen met én opvolgen van de IT consultants die instaan voor de operationele uitvoering bij de betrokken klanten (problemsolving, timing, budget, technische vereisten, kwaliteit). Hen coachen, motiveren en evalueren opdat ze hun competenties, vaardigheden en knowhow optimaal zouden benutten en ontwikkelen.
 • Actualiseren van procedures en best practices. Je zorgt ervoor dat de documentatie up-to-date is.

Vereisten

Waarmee versterk je ons team

 • Je genoot een hogere opleiding in een informatica-technische richting en kan terugkijken op een 3-tal jaar ervaring binnen IT infrastructuur, Azure of modern workplace.
 • Eerdere technische ervaringen laten jou toe om mee advies te geven over volgende technologische concepten en architecturen: virtualisatie, storage, high availability, disaster recovery, security, cloud.
 • De principes van ITIL foundation en IT Service Management zijn jou niet onbekend. Heb je ervaring als projectmanager? Dan is dit een mooi pluspunt.
 • Je bent vlot in communicatie en bent klant- en serviceminded. Door jouw resultaatgerichtheid beschik je over uitstekende probleemoplossende, plannings- en organisatorische vaardigheden.

Grow with us!

Bij Orbid vinden we het belangrijk dat je groeit in je job én als persoon. We doen er alles aan zodat jij je thuis voelt bij ons. Elke Orbid-medewerker staat achter het vierletterwoord ‘GROW’: Goesting, Resultaatgericht, Open & Eerlijk en Werken in team. Deze waarden zijn de kern van onze bedrijfscultuur. We werken op een open en constructieve manier samen met collega’s en klanten, en geven alle kansen aan initiatieven van medewerkers. Samen met jouw carrièrecoach halen we het maximale eruit om samen te groeien.

In ruil voor de verantwoordelijkheid die je opneemt, kan je rekenen op onze waardering en een sterk verloningspakket (bedrijfswagen, smartphone, laptop en internetabonnement, maaltijdcheques en verzekeringen, collectieve loonbonus volgens prestaties, 32 verlof- en ADV dagen). Er zijn tal van momenten om bij te praten met collega’s, van Orbid teammeetings tot een gezellige drink in onze bar op vrijdag.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar