Overslaan naar content

Resource planner

 • Merelbeke / Lokeren
Orbid NV

Functieomschrijving

Wie zijn wij


140 experts van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken door hen te ondersteunen op het vlak van IT, software en HR.

 • Vanuit onze unit Infrastructure begeleiden wij klanten naar een moderne, veilige en performante IT-infrastructuur. Samen met onze partners - topspelers uit de sector - werken we aan oplossingen zoals IT security, digital workplace, hybrid datacenter en up-to-date IT-omgevingen via managed services.
 • Vanuit onze unit Software zorgen wij voor krachtige software op maat van onze klanten. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET en Vue.js. Daarnaast zorgen we voor optimale digitale processen via het Microsoft platform  (Dynamics Sales, SharePoint en Power Platform). Tot slot bieden we ook eigen softwarepakketten aan zoals Save Your Seat en Jobrunner.
 • Via FlexStaffing ondersteunt een Orbid consultant verschillende klanten één of meerdere dagen per week/maand. De diversiteit in omgevingen en taken garandeert een boeiende en leerrijke job. Daarnaast neemt Orbid de lead in diverse kortlopende projecten die uitgewerkt worden voor klanten. Hierbij zorgt een Orbid projectmanager dat alles in goede banen loopt.

Nieuwsgierig? Lees meer op de Orbid website


Welke uitdagingen bieden wij jou


Als Resource Planner ben je verantwoordelijk voor een efficiënte personeelsplanning van onze consultants.

 • Je bent het aanspreekpunt bij vragen voor zowel klanten als de consultants met betrekking tot de planning, herplanning en dringende interventies.
 • Dankzij jouw nauwe samenwerking met de consultants ken je goed hun sterktes en competenties en heb je een overzicht van alle lopende projecten. Je bent ook op de hoogte van eventuele afwezigheden waardoor je proactief problemen in de planning kunt oplossen.
 • Je staat in voor de administratieve afhandeling van klantenvragen en je zorgt voor een correcte registratie van de planning.
 • Je draagt mee de waarden van Orbid uit, nl. ‘GROW’: Goesting, Resultaatgericht, Open & Eerlijk en Werken in team


Vereisten

Waarmee versterk je ons team


 • Je hebt een bachelor diploma (administratieve richting) en minstens 5 jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt een aantoonbare affiniteit met IT.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en vindt het belangrijk om een uitstekende service te leveren.
 • Je werkt autonoom en denkt resultaat- en oplossingsgericht.
 • Je bent positief ingesteld en je toont ambitie om steeds te willen bijleren


Grow with us!140 experts van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie.

Bij Orbid vinden we het belangrijk dat je groeit in je job én als persoon. We doen er alles aan zodat jij je thuis voelt bij ons. Elke Orbid-medewerker staat achter het vierletterwoord ‘GROW’: Goesting, Resultaatgericht, Open & Eerlijk en Werken in team. Deze waarden zijn de kern van onze bedrijfscultuur. We werken op een open en constructieve manier samen met collega’s en klanten, en geven alle kansen aan initiatieven van medewerkers. Samen met jouw carrièrecoach halen we het maximale eruit om samen te groeien.

In ruil voor de verantwoordelijkheid die je opneemt, kan je rekenen op onze waardering en een sterk verloningspakket (smartphone, laptop en internetabonnement, maaltijdcheques en verzekeringen, collectieve loonbonus volgens prestaties, 32 verlof- en ADV dagen). Er zijn tal van momenten om bij te praten met collega’s, van Orbid teammeetings tot een gezellige drink in onze bar op vrijdag.

Meer weten over het werken bij Orbid? Surf snel naar werken bij Orbid

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar