Overslaan naar content

Recruitment Consultant

Oost-Vlaanderen/AntwerpenHuman Resources

Functieomschrijving

Wie zijn wij

140 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken door hen te ondersteunen op het vlak van IT, software en HR.

Het HR Services team biedt advies en ondersteuning om de HR-processen van onze klanten te versterken, de juiste medewerkers te rekruteren en hun talenten te helpen ontwikkelen.

Via FlexStaffing ondersteunt een Orbid consultant verschillende klanten één of meerdere dagen per week/maand. De diversiteit in omgevingen en taken garandeert een boeiende en leerrijke job. Daarnaast neemt Orbid de lead in diverse kortlopende projecten die uitgewerkt worden voor klanten.


Welke uitdagingen bieden wij jou


Je krijgt bij Orbid een uitgestippeld leertraject waarbij je voor minstens één jaar als recruiter hét aanspreekpunt bent voor de vacatures van Orbid. Zo leer je de in’s & out’s van het interne rekruteringsproces én krijg je relevante tools zoals Linkedin Recruiter onder de knie.

Samen met jou nemen we een deep dive in onze organisatie, klanten, werking en best practices. Een ervaren recruiter neemt je mee op sleeptouw om je de knepen van het vak te leren.

Doorheen het traject versterk je je vaardigheden:

  • Als een echte matchmaker ga je op een creatieve en proactieve manier op zoek naar mensen die passen bij de vacature en de organisatie. Je mixt hierbij de nodige kanalen, van jobsites via social media tot jobbeurzen.
  • Je screent de mogelijke kandidaten en je maakt hen enthousiast om bij het profiel van Orbid of één van onze klanten naar rechts te swipen.
  • Je waakt steeds over een clean en efficiënt rekruteringsproces 
  • Je zorgt voor een optimale candidate experience door geïnteresseerde kandidaten warm te houden en hen duidelijk te informeren doorheen het traject.


Vanaf het tweede jaar zetten we je – afhankelijk van jouw interesses - graag in als Recruitment of HR consultant in bij één van onze klanten. De diversiteit in klanten, taken en omgevingen zorgen voor een boeiende en leerrijke ervaring. We ondersteunen onze klanten vandaag bij allerhande topics zoals leadership development, performance management, digitale HR-projecten en all-round HR-support.Vereisten

Waarmee versterk je ons team


  • Je hebt een hogere opleiding gevolgd. Als je een eerste ervaring hebt met ICT/engineers-vacatures, krijg je een extra like.
  • Je krijgt energie van alles wat te maken heeft met recruitment en je bent op de hoogte van de online mogelijkheden hiervan.
  • Als een echte kameleon ben je flexibel en kan je je snel aanpassen aan verschillende bedrijfsomgevingen en profielen.
  • Je bent geïnteresseerd in ‘vanalles’ waardoor je het ook leuk vindt om eens een andere sector, functie of organisatie te ontdekken.
  • Dankzij je mensenkennis en je focus op resultaat, geef je onze klanten en onze kandidaten een optimale service.
  • Je enthousiasme en sterke communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat je vlot een relatie kunt opbouwen met onze klanten en kandidaten. Grow with us!

Bij Orbid vinden we het belangrijk dat je groeit in je job én als persoon. We doen er alles aan zodat jij je thuis voelt bij ons. Elke Orbid-medewerker staat achter het vierletterwoord ‘GROW’: Goesting, Resultaatgericht, Open & Eerlijk en Werken in team. Deze waarden zijn de kern van onze bedrijfscultuur. We werken op een open en constructieve manier samen met collega’s en klanten, en geven alle kansen aan initiatieven van medewerkers. Samen met jouw carrièrecoach halen we het maximale eruit om samen te groeien.

In ruil voor de verantwoordelijkheid die je opneemt, kan je rekenen op onze waardering, mogelijkheid tot 50% thuiswerk en een sterk verloningspakket (bedrijfswagen, smartphone, laptop en internetabonnement, maaltijdcheques en verzekeringen, collectieve loonbonus volgens prestaties, 32 verlof- en ADV dagen). Er zijn tal van momenten om bij te praten met collega’s. Een greep uit de vele leuke momenten van het afgelopen jaar: een bruisende nieuwjaarsmeeting, tien creatieve lunches op kantoor, een gezellige kerstdrink, een groots verjaardagsevent in de Ghelamco Arena, een bowlingavond, een dartstornooi, urban soccer en natuurlijk vele informele bar-momentjes op vrijdagavond.


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar