Overslaan naar content

Presales Consultant

  • Merelbeke
Infrastructure

Functieomschrijving

Wie zijn wij

140 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken door hen te ondersteunen op het vlak van IT, software en HR.

Vanuit onze unit Infrastructure begeleiden wij klanten naar een moderne, veilige en performante IT-infrastructuur. Samen met onze partners - topspelers uit de sector - werken we aan oplossingen zoals IT security, digital workplace, hybrid datacenter en up-to-date IT-omgevingen via managed services.


Welke uitdagingen bieden wij jou

Als presales consultant begeleid je onze klanten in het uitwerken en kiezen van de beste technische oplossing bij vernieuwing, migratie en transformatie van hun IT infrastructuur:

  • In samenwerking met de accountmanagers, pre sales collega’s en internal sales bedenk je oplossingen en ontwerp je infrastructuren die daarna door onze system engineers geïmplementeerd worden bij klanten.
  • Je bepaalt de nodige stappen voor migraties van legacy naar nieuwe platformen uit. Hierbij onderzoek je mogelijke conceptalternatieven en brainstorm je regelmatig met jouw collega’s.
  • Je krijgt de ruimte om jouw technische know-how aan te scherpen door het volgen van opleidingen, het behalen van certificaten en door (interne) workshops met het team.

Vereisten

Waarmee versterk je ons team

  • Jouw inzicht en brede IT kennis van on premise, hybrid cloud en full cloud zijn een troef voor het uitwerken van passende solutions met oog voor detail en onderhoudsvriendelijkheid.
  • Je bent gedreven en flexibel in het uitwerken van oplossingen voor onze klanten en jouw goede communicatieve vaardigheden en documentatie skills zijn hierin een meerwaarde.
  • Je bent leergierig en volgt de snel evoluerende IT wereld op de voet.


Grow with us

Bij Orbid vinden we het belangrijk dat je groeit in je job én als persoon. We doen er alles aan zodat jij je thuis voelt bij ons. Elke Orbid-medewerker staat achter het vierletterwoord ‘GROW’: Goesting, Resultaatgericht, Open & Eerlijk en Werken in team. Deze waarden zijn de kern van onze bedrijfscultuur. We werken op een open en constructieve manier samen met collega’s en klanten, en geven alle kansen aan initiatieven van medewerkers. Samen met jouw carrièrecoach halen we het maximale eruit om samen te groeien.

In ruil voor de verantwoordelijkheid die je opneemt, kan je rekenen op onze waardering, mogelijkheid tot 50% thuiswerk en een sterk verloningspakket (bedrijfswagen, smartphone, laptop en internetabonnement, maaltijdcheques en verzekeringen, collectieve loonbonus volgens prestaties, 32 verlof- en ADV dagen). Er zijn tal van momenten om bij te praten met collega’s, van Orbid teammeetings tot een gezellige drink in onze bar.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar