Overslaan naar content

Corporate Recruiter

 • Merelbeke
Human Resources

Functieomschrijving

Wie zijn wij

140 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken door hen te ondersteunen op het vlak van IT, software en HR.

Het intern HR team bouwt mee aan de verdere groei van Orbid en doet er alles aan om de Orbid medewerkers mee te laten groeien en zich professioneel en als mens goed te laten voelen. 


Welke uitdaging bieden we jou

Als recruiter sta je in voor de rekrutering van onze nieuwe collega’s.

 • Je bent verantwoordelijk voor het zoeken én aantrekken van IT, software en HR-talenten.
 • Je bent de sparring partner voor de teamleads van de units IT, Infrastructure en Software en zorgt voor een goede communicatie en opvolging met de teamleads en de HR Business Partners.
 • Je doet een telefonische screening van de kandidaten en voert de eerste HR gesprekken samen met een vaktechnische collega. 
 • Je begeleidt de kandidaten in het vervolg van de sollicitatieprocedure tot en met aanwerving en onboarding
 • Je bent de trekker in het opzetten van een originele rekruteringsaanpak en -events en je vertegenwoordigt Orbid bij campusrecruitment, stage- en jobbeurzen.
 • Met jouw creativiteit versterk je onze employer branding strategie en bedenk je nieuwe manieren om kandidaten aan te trekken.
 • Je komt terecht in een gedreven HR team.


Vereisten

Waarmee versterk je ons team

 • Je kan verder bouwen op een relevante ervaring in recruitment (oa. via LinkedIn Recruiter) en je hebt inzicht in de verschillende rekruteringskanalen.
 • Je bent creatief, volhardend en resultaatgedreven om competente technologische professionals aan te trekken.
 • Met je flexibele, communicatieve en proactieve aanpak zorg je samen met de HR Business Partners en marketing collega’s voor een aantrekkelijke en originele employer branding en een optimale candidate experience.


Grow With Us! 

Bij Orbid vinden we het belangrijk dat je groeit in je job én als persoon. We doen er alles aan zodat jij je thuis voelt bij ons. Elke Orbid-medewerker staat achter het vierletterwoord ‘GROW’: Goesting, Resultaatgericht, Open & Eerlijk en Werken in team. Deze waarden zijn de kern van onze bedrijfscultuur. We werken op een open en constructieve manier samen met collega’s en klanten, en geven alle kansen aan initiatieven van medewerkers. Samen met jouw carrièrecoach halen we het maximale eruit om samen te groeien.

In ruil voor de verantwoordelijkheid die je opneemt, kan je rekenen op onze waardering, mogelijkheid tot 50% thuiswerk en een sterk verloningspakket (smartphone, laptop en internetabonnement, maaltijdcheques en verzekeringen, collectieve loonbonus volgens prestaties, 32 verlof- en ADV dagen). Er zijn tal van momenten om bij te praten met collega’s, van Orbid teammeetings tot een gezellige drink in onze bar op vrijdag.


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar