Overslaan naar content

Digital Marketeer (NL/FR)

Oost- & West-VlaanderenSales & Marketing

Functieomschrijving

Wie zijn wij

200 experten van Orbid en UpFront – zusterbedrijven van Ricoh - gaan elke dag met veel goesting aan de slag om organisaties te versterken op het vlak van cloud & infrastructuur, modern workplace, digitalisering, security en HR Services. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat.

Het marketing-team bouwt mee aan de verdere groei van Orbid en UpFront. Om het team te versterken zijn we op zoek naar een enthousiaste Digital Marketeer die ons nog meer op de kaart wil zetten in het Belgisch IT-landschap.

Welke uitdagingen bieden wij jou?

  • Je creëert inspirerende en aantrekkelijke content die Orbid en UpFront meer op de kaart zetten en potentiële klanten aanspreken.
  • Je werkt samen met je collega's aan doeltreffende marketingcampagnes, boeiende events en overtuigende communicatie tools zoals brochures, whitepapers, mailings, social media, ...
  • Je beheert de relaties met onze IT-partners - zoals Microsoft, HPE, DataCenter United, WatchGuard,… - en je optimaliseert hun marketingbudgetten om onze concrete marketingacties uit te voeren en op te volgen.
  • Je houdt onze website en social media steeds up-to-date en schrijft mee aan relevante content op het vlak van ICT en software..

Vereisten

Waarmee versterk je ons team

  • Je behaalde een bachelor/master in marketing of communicatie en/of hebt relevante ervaring als (digital) marketeer.
  • Je bent een dynamische, oplossingsgerichte en ondernemende creatieveling die out of the box durft denken en autonoom kan werken.
  • Naast classics zoals Word en PowerPoint heb je ervaring met Canva of Adobe-toepassingen zoals Photoshop, InDesign, Illustrator, Première Pro of After Effects.
  • Het niveau van je Nederlands en Frans zijn voldoende in functie van de job.

Grow with us

We vinden we het belangrijk dat je groeit in je job én als persoon. We doen er alles aan zodat jij je thuis voelt bij ons. Elke Orbid-medewerker staat achter het vierletterwoord ‘GROW’: Goesting, Resultaatgericht, Open & Eerlijk en Werken in team. Deze waarden zijn de kern van onze bedrijfscultuur. We werken op een open en constructieve manier samen met collega’s en klanten, en geven alle kansen aan initiatieven van medewerkers. Samen met jouw carrièrecoach halen we het maximale eruit om samen te groeien.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar