Overslaan naar content

Digital Marketeer (NL/FR)

 • Merelbeke
Sales & Marketing

Functieomschrijving

Wie zijn wij

200 experten van Orbid en UpFront – zusterbedrijven van Ricoh - gaan elke dag met veel goesting aan de slag om organisaties te versterken op het vlak van cloud & infrastructuur, modern workplace, digitalisering, security en HR Services. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat.

Het marketing-team bouwt vanuit UpFront in Nijvel en Orbid in Merelbeke samen mee aan de verdere groei van UpFront en Orbid. 

Om het marketing team te versterken in Nijvel zijn we op zoek naar een enthousiaste Digital Marketeer.  

Welke uitdagingen bieden wij jou?

 • Je creëert inspirerende en aantrekkelijke content die UpFront en Orbid online nog beter op de kaart zetten in het Belgische IT-landschap. 
 • Je bouwt de digitale kanalen en hun functionaliteiten verder uit om nieuwe klanten én medewerkers aan te trekken. Hiertoe werk je ondermeer diverse SEO-initiatieven uit om onze positie in zoekmachines te verbeteren. Je houdt onze website en social media steeds up-to-date en schrijft mee aan relevante content op het vlak van ICT en software.
 • Samen met je collega's werk je aan doeltreffende marketingcampagnes, boeiende events en overtuigende communicatie tools zoals brochures, whitepapers, mailings, social media, ... 
 • In samenwerking met je collega's beheer je de relaties met onze IT-partners - zoals Microsoft, HPE, DataCenter United, WatchGuard,… - en je optimaliseert hun marketingbudgetten om onze concrete marketingacties uit te voeren en op te volgen.
 • Gebeten als je bent door digitale marketing volg je de ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden op de markt en zorg je ervoor dat we als organisatie mee evolueren. 

Vereisten

Waarmee versterk je ons team

 • Je behaalde een bachelor/master in marketing of communicatie en hebt minimaal een eerste relevante ervaring als (digital) marketeer.
 • Je bent een dynamische, oplossingsgerichte en ondernemende creatieveling die out of the box durft denken en autonoom kan werken.
 • Naast classics zoals Word en PowerPoint heb je ervaring met Canva of Adobe-toepassingen zoals Photoshop, InDesign of Illustrator. Ervaring met Première Pro of After Effects is een pluspunt. 
 • Je spreekt vloeiend Frans en ook in het Nederlands druk je je vlot uit, gezien je het eerste aanspreekpunt bent voor marketing bij UpFront in Nijvel én je nauw samenwerkt met je collega's bij Orbid in Merelbeke. 
 • Nijvel is je plaats van tewerkstelling en je bent bereid om maandelijks ook eens naar Merelbeke te komen. Ook thuiswerk is mogelijk. 

Grow with us

We vinden we het belangrijk dat je groeit in je job én als persoon. We doen er alles aan zodat jij je thuis voelt bij ons. Elke Orbid-medewerker staat achter het vierletterwoord ‘GROW’: Goesting, Resultaatgericht, Open & Eerlijk en Werken in team. Deze waarden zijn de kern van onze bedrijfscultuur. We werken op een open en constructieve manier samen met collega’s en klanten, en geven alle kansen aan initiatieven van medewerkers. Samen met jouw carrièrecoach halen we het maximale eruit om samen te groeien.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar