Overslaan naar content

Business Developer Software Solutions

 • Vlaanderen
Sales & Marketing

Functieomschrijving

Wij zijn wij

140 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat.

 • Vanuit onze unit Software zorgen wij voor het optimaliseren van digitale processen door middel van krachtige software op maat van onze klanten. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET, Vue en Bootstrap of via Microsoft 365 & Dynamics 365 (CRM, SharePoint en Power Platform).
 • Via projecten en flexstaffing ondersteunt een Orbid consultant verschillende klanten één of meerdere dagen per week/maand. De diversiteit in omgevingen en taken garandeert een boeiende en leerrijke job.


Welke uitdagingen bieden wij jou

 • Als Business Developer focus je op IT Software Solutions en maatwerk in software.
 • Na een inwerkperiode werk je al snel autonoom en ga je in overleg met je collega’s de bestaande klantencontacten onderhouden én bouw je op basis van aangereikte leads (geen cold calling) ons klantenbestand verder uit in regio Vlaanderen.
 • Je overtuigt prospecten van ons concept dat gebaseerd is op ontzorging en groei. 
 • Met je advies en het aanbieden van de juiste oplossingen creëer je een meerwaarde en een vertrouwens- en langetermijnrelatie.
 • Je rapporteert aan de Business Unit Manager met wie je nauw samenwerkt.

Vereisten

Waarmee versterk je ons team

 • Je beschikt over een relevante saleservaring en je hebt bewezen IT-affiniteit. Kennis van software oplossingen is een plus.
 • Met je commerciële gedrevenheid, communicatieve vaardigheden en flexibiliteit, ben je snel in staat om de rol van Business Developer op te nemen voor onze (toekomstige) klanten.
 • Klantgerichtheid, professionaliteit en aandacht voor kwaliteit kenmerken onze aanpak.


Grow with us!

Bij Orbid vinden we het belangrijk dat je groeit in je job én als persoon. We doen er alles aan zodat jij je thuis voelt bij ons. Elke Orbid-medewerker staat achter het vierletterwoord ‘GROW’: Goesting, Resultaatgericht, Open & Eerlijk en Werken in team. Deze waarden zijn de kern van onze bedrijfscultuur. We werken op een open en constructieve manier samen met collega’s en klanten, en geven alle kansen aan initiatieven van medewerkers. Samen met jouw carrièrecoach halen we het maximale eruit om samen te groeien.

In ruil voor de verantwoordelijkheid die je opneemt, kan je rekenen op onze waardering en een sterk verloningspakket (bedrijfswagen, smartphone, laptop en internetabonnement, maaltijdcheques en verzekeringen, collectieve loonbonus volgens prestaties, 32 verlof- en ADV dagen). Er zijn tal van momenten om bij te praten met collega’s, van Orbid teammeetings tot een gezellige drink in onze bar op vrijdag.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar