Overslaan naar content

Account Manager IT Infrastructure

 • Oost- & West-Vlaanderen
Sales & Marketing

Functieomschrijving

Wie zijn wij 

140 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van IT, software en HR.

 • Vanuit onze unit Infrastructure begeleiden wij klanten naar een moderne, veilige en performante IT-infrastructuur. Samen met onze partners - topspelers uit de sector - werken we aan oplossingen zoals IT security, digital workplace, hybrid datacenter en up-to-date IT-omgevingen via managed services.
 • Via FlexStaffing ondersteunt een Orbid consultant verschillende klanten één of meerdere dagen per week/maand. De diversiteit in omgevingen en taken garandeert een boeiende en leerrijke job. Daarnaast neemt Orbid de lead in diverse kortlopende projecten die uitgewerkt worden voor klanten. Hierbij zorgt een Orbid projectmanager dat alles in goede banen loopt.

Benieuwd naar welke klanten we alvast ondersteunen? Kom hier meer te weten!


Welke uitdagingen bieden wij jou


 • In samenwerking en overleg met je collega’s onderhoud je de bestaande klantencontacten en bouw je ons klantenbestand verder uit in de provincie Oost-Vlaanderen met focus op de ruime regio rond Lokeren. Hierbij kan je rekenen op de ondersteuning van onze marketingafdeling die gerichte leads genereert. Bijgevolg is cold calling geen onderdeel van de job.
 • Je overtuigt prospecten van ons concept dat gebaseerd is op klantenverbondenheid en partnership.
 • Door het aanbieden van advies en de juiste oplossingen ter ondersteuning van de processen bij de klant creëer je een meerwaarde en een vertrouwens- en langetermijnrelatie.
 • Ons Infra sales team, waarvan je deel zal uitmaken, bestaat op vandaag uit 7 Account managers. Je rapporteert aan de Sales Manager IT Infrastructure.

Vereisten

Waarmee versterk je ons team 

 • Je beschikt over een hogere opleiding en je beschikt over minstens 5 jaar relevante saleservaring binnen IT.
 • Je hebt zin voor zelforganisatie en bent efficiënt in het bezoeken en opvolgen van klanten en prospecten.
 • In de snel evoluerende en complexe wereld van de ICT getuig je van leervermogen en van leerbereidheid
 • Klantgerichtheid, professionaliteit en aandacht voor kwaliteit kenmerken onze aanpak.

Grow with us!

Bij Orbid vinden we het belangrijk dat je groeit in je job én als persoon. We doen er alles aan zodat jij je thuis voelt bij ons. Elke Orbid-medewerker staat achter het vierletterwoord ‘GROW’: Goesting, Resultaatgericht, Open & Eerlijk en Werken in team. Deze waarden zijn de kern van onze bedrijfscultuur. We werken op een open en constructieve manier samen met collega’s en klanten, en geven alle kansen aan initiatieven van medewerkers. Samen met jouw carrièrecoach halen we het maximale eruit om samen te groeien.

In ruil voor de verantwoordelijkheid die je opneemt, kan je rekenen op onze waardering en een sterk verloningspakket (bedrijfswagen, smartphone, laptop en internetabonnement, maaltijdcheques en verzekeringen, collectieve loonbonus volgens prestaties, 32 verlof- en ADV dagen). Er zijn tal van momenten om bij te praten met collega’s, van Orbid teammeetings tot een gezellige drink in onze bar op vrijdag.


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar