Overslaan naar content

DAisy - office en power platform developer

“DANKZIJ FLEXSTAFFING HEB IK HET GEVOEL DAT IK OOK DEEL UITMAAK VAN HET TEAM BIJ DE KLANT”

Daisy werkt al 25 jaar voor Orbid als Developer Specialist actief in Microsoft 365, Power Platform en SQL Server. “Ik ben van in het begin mee geëvolueerd met de organisatie. Zo heb ik het gevoel dat ik telkens voor een ander bedrijf heb gewerkt maar telkens met dezelfde waarden, bedrijfscultuur en warme sfeer.” Daisy werkt voor een groot aantal klanten van Orbid waardoor haar job enorm gevarieerd is.

collega orbid

Variatie dankzij FlexStaffing

Daisy heeft nood aan sociaal contact en variatie in haar job. Door een beroep te doen op Orbid FlexStaffing krijgen organisaties gedreven experten voor enkele dagen per week ter beschikking om hun ICT-afdeling te versterken: “dankzij Flexstaffing heb ik het gevoel dat ik ook deel uitmaak van het team bij de klant. Je voelt hun waardering en de meerwaarde die ik ben voor hun organisatie. Ik vind het belangrijk dat de klant betrokken is bij het werk dat ik lever. Je merkt ook dat de klant het net apprecieert dat ik hen betrek bij de zoektocht naar de juiste oplossing. Ik heb soms tien klanten in een maand waardoor ik snel moet schakelen. Het werk kan per klant enorm variëren. Dat vind ik net tof want mijn job is nooit saai.” 

Passie voor analyseren en programmeren

“Ik maakte als student de beslissing om voor programmeren te gaan wegens het wiskundig aspect. Ik hou van analyses maken, zoek graag naar een oplossing voor een probleem en een bedrijfsproces kunnen optimaliseren geeft me veel voldoening. Ik hou van werken in teamverband daarom betrek ik de klant bij de ontwikkeling zodat we samen kwalitatief werk kunnen leveren.”

De ideale skills

“Als SQL Server, Office en Power Platform developer is het belangrijk dat je sociaal en communicatief bent en goed kan samenwerken. Flexibiliteit, oog voor detail, goesting om zelfstandig te werken en stressbestendigheid zijn skills waarover je zeker moet beschikken om de job uit te voeren. Een goede technische kennis is uiteraard ook van belang. Daarbij biedt Orbid de mogelijkheid om je steeds bij te scholen.”

Nog steeds de eerste job

Daisy is begonnen bij Orbid nadat ze was afgestudeerd. Ondertussen werkt ze hier al 25 jaar: “Ik vind het leuk dat er zoveel expertise aanwezig is binnen Orbid. Wanneer ik vragen heb, kan ik bij iedereen terecht. Dat geeft mij een bepaalde rust. Er heerst een leuke sfeer tussen de collega’s onderling en ik voel ‘de goesting’ bij iedereen die bij ons werkt. Daarnaast doe ik mijn job gewoon ongelooflijk graag.” Krijg je goesting om deel uit te maken van het Orbid team? Solliciteer dan nu!