Senior Recruiter

Functieomschrijving

Wie zijn wij

140 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van IT, software en HR.

Het intern HR team bouwt mee aan de verdere groei van Orbid en doet er alles aan om de Orbid medewerkers mee te laten groeien en zich professioneel en als mens goed te laten voelen. Het team bestaat uit de HR Manager, een collega personeelsadministratie en 2 HR Coördinatoren die mee instaan voor werving en selectie.


Welke uitdaging bieden we jou

Als senior recruiter ben je owner van de rekrutering van senior IT-profielen:

  • Je fungeert als sparring partner voor de hiring managers van de units IT Infrastructure en Software. Dit in kader van de aanwerving van onder meer System Engineers, Service Delivery Managers, Business Analysten,.NET Developers en Projectmanagers.
  • Je bepaalt een performante rekruteringsstrategie in overleg met de hiring managers.
  • Je bouwt een vertrouwensrelatie op met kandidaten en breidt zo ons netwerk van interessante IT profielen uit. .
  • Je maakt een HR inschatting op basis van een kennismakend gesprek, waarbij een ervaren consultant de technische kennis aftoetst. Je begeleidt kandidaten in het vervolg van de sollicitatieprocedure.
  • Je zorgt ervoor dat het team up-to-date is wat betreft nieuwe updates en trends inzake rekrutering.
  • Samen met de collega’s organiseer je rekruteringsevents, bouw je aan onze employer brand en wordt je ingeschakeld in verwante HR projecten.Functievereisten

Waarmee versterk je ons team

  • Je hebt een ruime ervaring binnen werving en selectie van IT-profielen (o.m. via LinkedIn Recruiter) en bent bereid om jouw expertise te delen met minder ervaren recruiters in het team.
  • Je hebt affiniteit met IT consultancy en kan high-level meepraten over technische topics binnen IT infrastructure, software en projectmanagement.
  • Je brengt een breed netwerk binnen het IT-veld mee en houdt ervan je netwerk verder uit te bouwen.
  • Flexibiliteit, uitstekende communicatieve vaardigheden en een proactieve aanpak onderbouwen je professionele oplossingsgerichtheid.


Grow With Us! 

Bij Orbid vinden we het belangrijk dat je groeit in je job én als persoon. We doen er alles aan zodat jij je thuis voelt bij ons. Elke Orbid-medewerker staat achter het vierletterwoord ‘GROW’: Goesting, Resultaatgericht, Open & Eerlijk en Werken in team. Deze waarden zijn de kern van onze bedrijfscultuur. We werken op een open en constructieve manier samen met collega’s en klanten, en geven alle kansen aan initiatieven van medewerkers. Samen met jouw carrièrecoach halen we het maximale eruit om samen te groeien.

In ruil voor de verantwoordelijkheid die je opneemt, kan je rekenen op onze waardering en een sterk verloningspakket (smartphone, laptop en internetabonnement, maaltijdcheques en verzekeringen, collectieve loonbonus volgens prestaties, 32 verlof- en ADV dagen). Er zijn tal van momenten om bij te praten met collega’s, van Orbid teammeetings tot een gezellige drink in onze bar op vrijdag.