Recruiter

Functieomschrijving

Wie zijn wij

140 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van IT, software en HR.

Het intern HR team bouwt mee aan de verdere groei van Orbid en doet er alles aan om de Orbid medewerkers mee te laten groeien en zich professioneel en als mens goed te laten voelen. Het team bestaat uit de HR Manager, een collega personeelsadministratie en 2 HR Coördinatoren die mee instaan voor werving en selectie.


Welke uitdaging bieden we jou

Als recruiter ben je owner van de rekrutering van IT-profielen:

  • Je fungeert als sparring partner voor de hiring managers van de units IT Infrastructure en Software. Dit in kader van de aanwerving van onder meer System Engineers, Service Delivery Managers, Business Analysten, .NET Developers en Projectmanagers.
  • Je bouwt een vertrouwensrelatie op met kandidaten en breidt zo ons netwerk van interessante IT profielen uit. .
  • Je maakt een HR inschatting op basis van een kennismakend gesprek en gaat kandidaten begeleiden in het vervolg van de sollicitatieprocedure.
  • Je volgt nieuwe trends en updates inzake rekrutering op. 
  • Samen met de collega’s organiseer je rekruteringsevents, bouw je aan onze employer brand en word je ingeschakeld in verwante HR projecten.Functievereisten

Waarmee versterk je ons team

  • Je hebt ervaring binnen werving en selectie van IT-profielen.
  • Je hebt goesting om je bestaande netwerk binnen IT verder uit te breiden. 
  • Flexibiliteitcommunicatieve vaardigheden en een proactieve aanpak onderbouwen je professionele oplossingsgerichtheid.


Grow With Us! 

Bij Orbid vinden we het belangrijk dat je groeit in je job én als persoon. We doen er alles aan zodat jij je thuis voelt bij ons. Elke Orbid-medewerker staat achter het vierletterwoord ‘GROW’: Goesting, Resultaatgericht, Open & Eerlijk en Werken in team. Deze waarden zijn de kern van onze bedrijfscultuur. We werken op een open en constructieve manier samen met collega’s en klanten, en geven alle kansen aan initiatieven van medewerkers. Samen met jouw carrièrecoach halen we het maximale eruit om samen te groeien.

In ruil voor de verantwoordelijkheid die je opneemt, kan je rekenen op onze waardering, mogelijkheid tot 50% thuiswerk en een sterk verloningspakket (smartphone, laptop en internetabonnement, maaltijdcheques en verzekeringen, collectieve loonbonus volgens prestaties, 32 verlof- en ADV dagen). Er zijn tal van momenten om bij te praten met collega’s, van Orbid teammeetings tot een gezellige drink in onze bar op vrijdag.