Overslaan naar content

Senior Network Engineer

Oost- en West-VlaanderenInfrastructure

Functieomschrijving

Wie zijn wij

140 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken door hen te ondersteunen op het vlak van IT, software en HR.

  • Vanuit onze unit Infrastructure begeleiden wij klanten naar een moderne, veilige en performante IT-infrastructuur. Samen met onze partners - topspelers uit de sector - werken we aan oplossingen zoals IT security, digital workplace, hybrid datacenter en up-to-date IT-omgevingen via managed services.
  • Via FlexStaffing ondersteunt een Orbid consultant verschillende klanten één of meerdere dagen per week/maand. De diversiteit in omgevingen en taken garandeert een boeiende en leerrijke job. Daarnaast neemt Orbid de lead in diverse kortlopende projecten die uitgewerkt worden voor klanten. Hierbij zorgt een Orbid projectmanager dat alles in goede banen loopt.

Nieuwsgierig? Lees meer op de Orbid website of onze 0rbid 365 blog.


Welke uitdagingen bieden wij jou

Als Senior Network Engineer ben je (mede-)verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de netwerkinfrastructuur bij onze klanten, die variëren van 50 tot 500 users. Je gaat hands-on aan de slag met het configureren van technisch uitdagende netwerkstructuren.

  • Je bent in staat om allerhande networking projecten tot een goed einde te brengen, zoals het installeren van firewalls en coreswitches en het deployen van draadloze netwerken. Hierbij hecht je belang aan een actuele en volledige documentatie.
  • Bij technische issues ben jij het aanspreekpunt van de klant en zorg je voor (de uitvoering van) een passende oplossing.
  • Je krijgt de ruimte om jouw technische know-how aan te scherpen door het volgen van opleidingen, het behalen van certificaten en door workshops met het team.
  • Onze klanten bevinden zich vooral in Vlaanderen (met eventueel Waalse afdelingen) en je zal een deel uitmaken van ons team in Lokeren.

Vereisten

Waarmee versterk je ons team

  • Je bent specialist in het campus wide configureren van draadloze netwerken, firewalls en switches en beschikt over productkennis van gangbare firewall en wireless technologieën zoals Aruba, Watchguard en Fortinet.
  • Je bent op de hoogte van de nieuwste trends binnen IT, in het bijzonder op vlak van networking en security.
  • Je gedrevenheid, flexibiliteit en brede IT bagage onderbouwen je klant- en oplossingsgerichtheid.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en beseft dat documentatie uitermate belangrijk is voor je collega’s en onze klanten.


Grow with us!

Bij Orbid vinden we het belangrijk dat je groeit in je job én als persoon. We doen er alles aan zodat jij je thuis voelt bij ons. Elke Orbid-medewerker staat achter het vierletterwoord ‘GROW’: Goesting, Resultaatgericht, Open & Eerlijk en Werken in team. Deze waarden zijn de kern van onze bedrijfscultuur. We werken op een open en constructieve manier samen met collega’s en klanten, en geven alle kansen aan initiatieven van medewerkers. Samen met jouw carrièrecoach halen we het maximale eruit om samen te groeien.

In ruil voor de verantwoordelijkheid die je opneemt, kan je rekenen op onze waardering, mogelijkheid tot 50% thuiswerk en een sterk verloningspakket (bedrijfswagen, smartphone, laptop en internetabonnement, maaltijdcheques en verzekeringen, collectieve loonbonus volgens prestaties, 32 verlof- en ADV dagen). Er zijn tal van momenten om bij te praten met collega’s, van Orbid teammeetings tot een gezellige drink in onze bar op vrijdag.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar