HR Coördinator

Functieomschrijving

Wie zijn wij

140 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van IT, software en HR.

Het intern HR team bouwt mee aan de verdere groei van Orbid en doet er alles aan om de Orbid medewerkers mee te laten groeien en zich professioneel en als mens goed te laten voelen. 


Welke uitdaging bieden we jou


Als HR Coördinator maak je deel uit van een hecht dynamisch HR-team dat instaat voor alle HR-processen binnen Orbid.

  • Samen met een collega beheer je het volledige wervingsproces: je doet de intake met de hiring manager, maakt een profiel en vacaturetekst op en zoekt intensief via diverse rekruteringskanalen (voornamelijk LinkedIn Recruiter) geschikte kandidaten. Via CV screening en interviews doe je een potentieelinschatting en formuleer je een professioneel advies.
  • Tijdens het hele traject verzorg je de communicatie en opvolging met zowel de kandidaten als hiring managers.
  • Je staat mee in voor de onboarding en volgt de integratie van de nieuwe medewerkers op.
  • Je werkt mee aan het opzetten van een originele rekruteringsaanpak en -events en vertegenwoordigt Orbid bij campusrecruitment en jobbeurzen. Met jouw creativiteit versterk je onze employer branding strategie en bedenk je nieuwe manieren om kandidaten aan te trekken.
  • Eens ingewerkt in werving en selectie word je mee ingeschakeld bij diverse HR projecten (zoals medewerkerstevredenheid, uitwerken HR Policies, optimalisatie van HR processen, coördinatie en opvolgen stagiairs, welzijnsbeleid, talent management...).Functievereisten

Waarmee versterk je ons team?

  • Je genoot een hogere opleiding in een menswetenschappelijke richting gerelateerd aan HR en beschikt over relevante ervaring binnen werving en selectie.
  • Je hebt een eerste ervaring met search via LinkedIn Recruiter en wil hierin verder groeien. Jouw doorzettingsvermogen maakt het verschil.
  • Flexibiliteit, uitstekende communicatieve vaardigheden en een proactieve aanpak onderbouwen je professionele oplossingsgerichtheid.
  • Hands-on, enthousiast en resultaatgericht zijn trefwoorden waar je jezelf in herkent. Als echte teamplayer weet je je snel te integreren in ons HR Team.


Grow With Us! 

Bij Orbid vinden we het belangrijk dat je groeit in je job én als persoon. We doen er alles aan zodat jij je thuis voelt bij ons. Elke Orbid-medewerker staat achter het vierletterwoord ‘GROW’: Goesting, Resultaatgericht, Open & Eerlijk en Werken in team. Deze waarden zijn de kern van onze bedrijfscultuur. We werken op een open en constructieve manier samen met collega’s en klanten, en geven alle kansen aan initiatieven van medewerkers. Zo kan je samen met je carrièrecoach groeien en bouwen aan jouw HR loopbaan bij Orbid.

In ruil voor de verantwoordelijkheid die je opneemt, kan je rekenen op onze waardering en een sterk verloningspakket (smartphone, laptop en internetabonnement, maaltijdcheques en verzekeringen, collectieve loonbonus volgens prestaties, thuiswerkmogelijkheden, 32 verlof- en ADV dagen, mogelijkheid tot bedrijfswagen). Er zijn tal van momenten om bij te praten met collega’s, van Orbid teammeetings tot een gezellige drink in onze bar op vrijdag.