Administratief medewerker commerciële binnendienst

Functieomschrijving

Wie zijn wij
140 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken door hen te ondersteunen op het vlak van IT, software en HR.

Om onze groei verder te ondersteunen, zoeken we een administratief bediende commerciële binnendienst. Als medewerker van Orbid kom je terecht in een gedreven organisatie met een open en no-nonsense aanpak waarbij je ruime groeikansen krijgt om jouw carrière verder te ontwikkelen.


Welke uitdaging bieden wij jou

Ons internal sales team (7 FTE) vormt een cruciale schakel tussen de klant en onze leveranciers en ook intern naar onze sales- en technische collega’s toe. We zijn een team in volle groei met ruimte voor initiatieven en continue kennisopbouw.

  • Jij bent het centrale aanspreekpunt omtrent bestellingen en leveringen: jouw job begint bij het ontvangen van een order en eindigt als de bestelling bij de klant is.
  • Hierbij zorg je voor de orderverwerking, plaatst de bestelling bij onze leveranciers, volgt deze op en communiceert de levertermijn en planning naar de klant.
  • Daarnaarst sta je in voor de voorbereidende taken qua facturatie om dit nadien te bezorgen aan boekhouding. Ook onderhoudscontracten maak je op. 
  • Als internal sales medewerker kan je zowel vanuit onze afdeling in Merelbeke als uit Lokeren werken. 

Functievereisten

Waarmee versterk je ons team

  • Je behaalde een bachelor diploma (of bent gelijkwaardig door ervaring) en hebt reeds een eerste relevante ervaring in Internal Sales of garantieopvolging achter de rug.
  • Je bent administratief en organisatorisch aangelegd: een snelle én accurate werkwijze behoren tot je sterke troeven. Je kan als gebruiker goed overweg met Microsoft Office.
  • IT interesseert je aantoonbaar en je bent bereid om jouw kennis van het huidige aanbod aan software verder op te bouwen (onder leiding van een ervaren collega) en om continu bij te blijven inzake de evoluties in IT.
  • Klantgerichtheid en een sterke communicatie zijn aspecten die jou kenmerken. Je bent hands-on, in staat autonoom te werken en flexibel en pro-actief ingesteld.
  • Je beheerst het Nederlands perfect en ook in het Engels kan je vlot communiceren.


Grow with us!
Bij Orbid vinden we het belangrijk dat je groeit in je job én als persoon. We doen er alles aan zodat jij je thuis voelt bij ons. Elke Orbid-medewerker staat achter het vierletterwoord ‘GROW’: Goesting, Resultaatgericht, Open & Eerlijk en Werken in team. Deze waarden zijn de kern van onze bedrijfscultuur. We werken op een open en constructieve manier samen met collega’s en klanten, en geven alle kansen aan initiatieven van medewerkers. Samen met jouw carrièrecoach halen we het maximale eruit om samen te groeien.

In ruil voor de verantwoordelijkheid die je opneemt, kan je rekenen op onze waardering en een sterk verloningspakket (smartphone, laptop en internetabonnement, maaltijdcheques en verzekeringen, collectieve loonbonus volgens prestaties, 32 verlof- en ADV dagen). Er zijn tal van momenten om bij te praten met collega’s, van Orbid teammeetings tot een gezellige drink in onze bar op vrijdag.