Login
Close
Inloggen

Karen mocht in 1 jaar tijd al ruim 30 collega's verwelkomen

Als HR-medewerkster bij Orbid zorgt Karen voor een vlot onthaal van medewerkers en is ze het aanspreekpunt voor de personeelsadministratie. In één jaar tijd mocht ze al 30 nieuwe collega’s verwelkomen bij Orbid. “Ook al zoeken we heel uiteenlopende profielen, toch merk je dat iedereen hetzelfde dna heeft”, vertelt Karen.

Samen met haar collega’s verzorgt Karen de personeelsadministratie bij Orbid, gaande van loonvoorbereiding, het wagenpark en ondersteuning bij HR-projecten zoals het bonusplan. “Het leukste aan mijn job vind ik de opstart van nieuwe collega’s”, zegt Karen. “Ik voer met hen een onthaalgesprek, ben hun aanspreekpunt tijdens de eerste weken en zorg ervoor dat onder andere hun gsm, bedrijfswagen en pc beschikbaar zijn. Zo leer ik iedereen snel kennen. In mijn eerste jaar bij Orbid heb ik al meer dan 30 collega’s mogen verwelkomen. Ook al zoeken we heel uiteenlopende profielen, toch merk je dat iedereen hetzelfde dna heeft. Met veel goesting, communicatie en humor.

Karen mocht op 1 jaar tijd ruim 30 collega's verwelkomen bij Orbid.

Ondertussen werk ik hier al een jaar. Ik was in mijn zoektocht naar een nieuwe job onmiddellijk overtuigd door de vacature en het verhaal van Orbid. Vóór ik in dienst trad, kreeg ik zelfs een uitnodiging voor het 20-jarig jubileumfeest van Orbid in de Ghelamco Arena. Toen ervaarde ik al de professionaliteit van Orbid, waardoor mijn goesting om er aan de slag te gaan enkel groeide. Goesting is ook mijn favoriete Orbid-waarde. Je merkt die goesting ook elke dag opnieuw bij collega’s, zelfs al door een eenvoudige glimlach of een bepaalde stap door de gang. De werksfeer bij Orbid is super. Met heel wat leuke personeelsevents, maar evengoed een eenvoudige drink op vrijdag of een bowling-avond. Bovendien is iedereen aanspreekbaar en staat de deur van het management altijd open.

Orbid is een bedrijf in volle groei. Naast de 30 nieuwe collega’s hebben we vorig jaar ook de IT-firma NC-Computing uit Lokeren binnen Orbid geïntegreerd en werd er een intern HR-team opgestart waar ik deel van uitmaak. Nu doe ik extra HR-taken zoals communicatie naar medewerkers of het beheer van de opleidingen. Kortom, Orbid wil vooruit en geeft je heel wat kansen.

Werken bij Orbid

Wil je ook meewerken aan onze groei? Bekijk dan zeker onze vacatures.

Ontdek onze vacatures

Verhalen van medewerkers

Karen - HR-medewerker personeelsadministratie

Als HR-medewerkster bij Orbid zorgt Karen voor een vlot onthaal van medewerkers en is ze het aanspreekpunt voor de personeelsadministratie.

Lees meer

Ronald - Unit manager & project manager

Ronald maakte de doordachte keuze om de stap te zetten naar een kmo en die uitdaging vond hij bij Orbid. Ontdek hier de voordelen.

Lees meer

Evy - Resources Planner Infrastructure

Als Resources Planner bij de Infrastructure-unit van Orbid organiseert Evy elke dag opnieuw de agenda’s van zo’n 50 system engineers.

Lees meer

Benjamin - Developer


Benjamin is Developer bij Orbid. Ontdek in deze video hoe hij zijn work-life balance goed in evenwicht kan houden dankzij de flexibele uren.

Lees meer

Sofi - HR Consultant


Als HR Consultant komt Sofi veelvoudig in contact met klanten. Ontdek welke ondersteuning ze geeft en hoe ze energie haalt uit haar job.

Lees meer

Volg ons op

Privacy policy Disclaimer Sitemap Federgon KMO Portefeuille Cedeo
OTYS Belgium