Login
Close
Inloggen

Karen mocht in 1 jaar tijd al ruim 30 collega's verwelkomen

Als HR-medewerkster bij Orbid zorgt Karen voor een vlot onthaal van medewerkers en is ze het aanspreekpunt voor de personeelsadministratie. In één jaar tijd mocht ze al 30 nieuwe collega’s verwelkomen bij Orbid. “Ook al zoeken we heel uiteenlopende profielen, toch merk je dat iedereen hetzelfde dna heeft”, vertelt Karen.

Samen met haar collega’s verzorgt Karen de personeelsadministratie bij Orbid, gaande van loonvoorbereiding, het wagenpark en ondersteuning bij HR-projecten zoals het bonusplan. “Het leukste aan mijn job vind ik de opstart van nieuwe collega’s”, zegt Karen. “Ik voer met hen een onthaalgesprek, ben hun aanspreekpunt tijdens de eerste weken en zorg ervoor dat onder andere hun gsm, bedrijfswagen en pc beschikbaar zijn. Zo leer ik iedereen snel kennen. In mijn eerste jaar bij Orbid heb ik al meer dan 30 collega’s mogen verwelkomen. Ook al zoeken we heel uiteenlopende profielen, toch merk je dat iedereen hetzelfde dna heeft. Met veel goesting, communicatie en humor.

Karen mocht op 1 jaar tijd ruim 30 collega's verwelkomen bij Orbid.

Ondertussen werk ik hier al een jaar. Ik was in mijn zoektocht naar een nieuwe job onmiddellijk overtuigd door de vacature en het verhaal van Orbid. Vóór ik in dienst trad, kreeg ik zelfs een uitnodiging voor het 20-jarig jubileumfeest van Orbid in de Ghelamco Arena. Toen ervaarde ik al de professionaliteit van Orbid, waardoor mijn goesting om er aan de slag te gaan enkel groeide. Goesting is ook mijn favoriete Orbid-waarde. Je merkt die goesting ook elke dag opnieuw bij collega’s, zelfs al door een eenvoudige glimlach of een bepaalde stap door de gang. De werksfeer bij Orbid is super. Met heel wat leuke personeelsevents, maar evengoed een eenvoudige drink op vrijdag of een bowling-avond. Bovendien is iedereen aanspreekbaar en staat de deur van het management altijd open.

Orbid is een bedrijf in volle groei. Naast de 30 nieuwe collega’s hebben we vorig jaar ook de IT-firma NC-Computing uit Lokeren binnen Orbid geïntegreerd en werd er een intern HR-team opgestart waar ik deel van uitmaak. Nu doe ik extra HR-taken zoals communicatie naar medewerkers of het beheer van de opleidingen. Kortom, Orbid wil vooruit en geeft je heel wat kansen.

Meewerken aan onze groei?

Wil je groeien in je job én als persoon? Ontdek dan al onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Verhalen van medewerkers

Karen - HR-medewerker personeelsadministratie

Als HR-medewerkster bij Orbid zorgt Karen voor een vlot onthaal van medewerkers en is ze het aanspreekpunt voor de personeelsadministratie.

Lees meer

Kristof - Senior System Engineer

Kristof, Senior System Engineer bij Orbid, had bij zijn eerste contact met Orbid onmiddellijk een klik met het verhaal van Orbid en de familiale sfeer.

Lees meer

Kasper - Business Analyst


Een jaar geleden werkte Kasper nog in een Canadese lodge. Nu heeft hij zijn eerste jaar als Junior Business Analyst achter de rug.

Lees meer

 

Benjamin - Developer


Benjamin is Developer bij Orbid. Ontdek in deze video hoe hij zijn work-life balance goed in evenwicht kan houden dankzij de flexibele uren.

Lees meer

Benjamin-Pierre Sottieaux - Support Services Manager

Voor een multinational bieden we ondersteuning bij verschillende migraties. Ontdek hoe we dit project aanpakten.

Lees meer

Tim - Developer

Tim is één van de software developers die startte bij Orbid als stagiair. Ondertussen werkt hij hier al vier jaar. Hij maakt meestal applicaties op maat voor klanten.

Lees meer

Timmy en Bastiaan - System engineer en consultant

Bastiaan Van Den Bussche is Senior System Engineer en werkt met plezier samen met zijn collega Timmy Vercruysse, een ervaren System Consultant. 

Lees meer

Thomas - Incident Manager

Als incident manager is Thomas in eerste instantie verantwoordelijk voor het aansturen van de medewerkers en de verdeling van de taken op de servicedesk.

Lees meer

Pieter - HR Coördinator

Als HR Coördinator ondersteunt Pieter organisaties bij het aantrekken van nieuwe medewerkers en talentontwikkeling bij huidige medewerkers.

Lees meer

Ruben - System Engineer

Als System Engineer bij Orbid is Ruben naast het beheren van systemen ook gespecialiseerd in het opzetten en onderhouden van IT-netwerken.

Lees meer

Christophe - .net developer

Christophe is .net developer bij Orbid en werkt hier al 22 jaar. Ontdek in deze video wat zijn job inhoudt en hoe hij werken bij Orbid ervaart.

Lees meer

Arne - Technisch Consultant

Arne Deruwe is gestart als senior developer en is momenteel doorgegroeid naar technisch consultant. Daarnaast is hij ook carrièrecoach. 

Lees meer

Thibau - Junior Business Analyst

Thibau is Junior business analyst en heeft als junior al aan heel wat projecten bij verschillende klanten mogen meewerken.

Lees meer

Karel, Jonas & Arne - (.NET) Developers

Karel, Jonas & Arne startten in 2019 hun carrière bij het Software-team van Orbid. Ontdek hier hoe zij werken bij Orbid ervaren.

Lees meer

Volg ons op

Privacy policy Disclaimer Sitemap Federgon KMO Portefeuille Cedeo
OTYS Belgium