Login
Close
Inloggen

Een typische dag bestaat voor mij 80% uit programmeren

Tim is één van de software developers die startte bij Orbid als stagiair. Ondertussen werkt hij hier al vier jaar. “Ik werkte hier graag tijdens mijn stage dat ik ben blijven plakken,” aldus Tim.

Als developer zie je Tim meestal achter zijn computer programmeren. “Ik maak meestal applicaties op maat voor klanten. Ik vertrek vanuit een analyse van een probleem of vraag en dan begin ik met programmeren. Een typische dag bestaat voor mij 80% uit programmeren en dat doe ik ook het liefste,” vertelt Tim. 

Tim maakt meestal applicaties op maat voor klanten.Zijn werk is gevarieerd. Hij werkt voor verschillende klanten aan projecten: “Ik werk zowel projectmatig als via flexstaffing. Dat wil zeggen dat ik voor sommige klanten een aantal keer per maand bij hen werk om de applicaties te onderhouden.”

Daarnaast organiseert Tim graag de interne Orbid evenementen en staat hij vaak in als Peter voor starters: “wanneer ik op kantoor ben, help ik graag nieuwkomers.”
 

Ik kom graag naar het werk dus die goesting is bij mij zeker aanwezig.

Tim heeft nooit moeite om uit zijn bed te komen: “ik kom graag naar het werk dus die goesting is bij mij zeker aanwezig. Ik haal energie uit mijn job als programmeur.” Niet alleen de goesting voor zijn werk maar ook de openheid en flexibiliteit bij Orbid geeft hem extra motivatie: “de constructieve feedback die je niet alleen krijgt maar ook zelf mag geven, apprecieer ik enorm. Ik voel mij gewaardeerd voor het werk dat ik lever. Wanneer ik dan zelf feedback geef, wordt er ook iets mee gedaan.”

Tim omschrijft de werksfeer bij Orbid als volgt: “de collegialiteit en de teambuildings zorgen ervoor dat er geen gedwongen sfeer hangt. Iedereen werkt hier graag.”

Tim komt graag naar het werk dus die goesting is zeker aanwezig.

Meewerken aan onze groei?

Ontdek dan al onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Contacteer ons

Verhalen van medewerkers

Karen - HR-medewerker personeelsadministratie

Als HR-medewerkster bij Orbid zorgt Karen voor een vlot onthaal van medewerkers en is ze het aanspreekpunt voor de personeelsadministratie.

Lees meer

Kristof - Senior System Engineer

Kristof, Senior System Engineer bij Orbid, had bij zijn eerste contact met Orbid onmiddellijk een klik met het verhaal van Orbid en de familiale sfeer.

Lees meer

Kasper - Business Analyst


Een jaar geleden werkte Kasper nog in een Canadese lodge. Nu heeft hij zijn eerste jaar als Junior Business Analyst achter de rug.

Lees meer

 

Benjamin - Developer


Benjamin is Developer bij Orbid. Ontdek in deze video hoe hij zijn work-life balance goed in evenwicht kan houden dankzij de flexibele uren.

Lees meer

Benjamin-Pierre Sottieaux - Support Services Manager

Voor een multinational bieden we ondersteuning bij verschillende migraties. Ontdek hoe we dit project aanpakten.

Lees meer

Tim - Developer

Tim is één van de software developers die startte bij Orbid als stagiair. Ondertussen werkt hij hier al vier jaar. Hij maakt meestal applicaties op maat voor klanten.

Lees meer

Timmy en Bastiaan - System engineer en consultant

Bastiaan Van Den Bussche is Senior System Engineer en werkt met plezier samen met zijn collega Timmy Vercruysse, een ervaren System Consultant. 

Lees meer

Thomas - Incident Manager

Als incident manager is Thomas in eerste instantie verantwoordelijk voor het aansturen van de medewerkers en de verdeling van de taken op de servicedesk.

Lees meer

Pieter - HR Coördinator

Als HR Coördinator ondersteunt Pieter organisaties bij het aantrekken van nieuwe medewerkers en talentontwikkeling bij huidige medewerkers.

Lees meer

Ruben - System Engineer

Als System Engineer bij Orbid is Ruben naast het beheren van systemen ook gespecialiseerd in het opzetten en onderhouden van IT-netwerken.

Lees meer

Christophe - .net developer

Christophe is .net developer bij Orbid en werkt hier al 22 jaar. Ontdek in deze video wat zijn job inhoudt en hoe hij werken bij Orbid ervaart.

Lees meer

Arne - Technisch Consultant

Arne Deruwe is gestart als senior developer en is momenteel doorgegroeid naar technisch consultant. Daarnaast is hij ook carrièrecoach. 

Lees meer

Thibau - Junior Business Analyst

Thibau is Junior business analyst en heeft als junior al aan heel wat projecten bij verschillende klanten mogen meewerken.

Lees meer

Karel, Jonas & Arne - (.NET) Developers

Karel, Jonas & Arne startten in 2019 hun carrière bij het Software-team van Orbid. Ontdek hier hoe zij werken bij Orbid ervaren.

Lees meer

Volg ons op

Privacy policy Disclaimer Sitemap Federgon KMO Portefeuille Cedeo
OTYS Belgium