Login
Close
Inloggen

"Orbid tilt mij naar een hoger niveau dankzij de boeiende uitdagingen"

Als projectmanager bij de afdeling Software van Orbid is Sandra verantwoordelijk voor zowel interne projecten als projecten bij klanten. “Mijn dagen zijn enorm gevarieerd aangezien ik via Orbid FlexStaffing op periodieke basis voor verschillende klanten werk. Dat maakt het net heel boeiend.”

Een typische werkdag voor Sandra bestaat niet. “Hoe mijn dag eruit ziet is afhankelijk van wat er op de planning staat.” Uiteindelijk is het Sandra haar taak om een projectteam aan te sturen en het budget, de timing en de scope te bewaken. Hoewel dit per project enorm varieert, komen enkele zaken steeds opnieuw terug. “Denk maar aan analyses maken, besprekingen voeren met alle stakeholders, testen uitvoeren of opleidingen geven. Geen enkele dag ziet er hetzelfde uit. Ik vind mijn werk ook enorm waardevol omdat het net zo afwisselend en uitdagend is en creativiteit biedt.”

Ondertussen werkt Sandra al iets meer dan drie jaar voor Orbid. “Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in de rol van project manager binnen verschillende sectoren, zowel nationaal als internationaal. Ik zocht een nieuwe uitdaging binnen een ICT-bedrijf in regio Gent met een innovatieve, ondernemende cultuur en met aandacht voor de werk-privé balans. Dat bracht me onmiddellijk bij Orbid.”


Sandra werkt vol passie en gedrevenheid voor Orbid. “Werken bij Orbid geeft me voldoening omdat ik niet alleen een job uitvoer die ik graag doe, maar ook omdat ik mag meedenken en meebeslissen. De manier van werken is zeer open en eerlijk, zonder verborgen agenda’s.” De positieve sfeer en bedrijfscultuur zijn voor Sandra onbetaalbaar. “Orbid draagt zorg voor ons, luistert naar onze input en tilt ons naar een hoger niveau met heel wat boeiende uitdagingen.”
 

Meewerken aan onze groei?

Wil je groeien in je job én als persoon? Ontdek dan al onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Verhalen van medewerkers

Karen - HR-medewerker personeelsadministratie

Als HR-medewerkster bij Orbid zorgt Karen voor een vlot onthaal van medewerkers en is ze het aanspreekpunt voor de personeelsadministratie.

Lees meer

Kristof - Senior System Engineer

Kristof, Senior System Engineer bij Orbid, had bij zijn eerste contact met Orbid onmiddellijk een klik met het verhaal van Orbid en de familiale sfeer.

Lees meer

Kasper - Business Analyst


Een jaar geleden werkte Kasper nog in een Canadese lodge. Nu heeft hij zijn eerste jaar als Junior Business Analyst achter de rug.

Lees meer

 

Benjamin - Developer


Benjamin is Developer bij Orbid. Ontdek in deze video hoe hij zijn work-life balance goed in evenwicht kan houden dankzij de flexibele uren.

Lees meer

Benjamin-Pierre Sottieaux - Support Services Manager

Voor een multinational bieden we ondersteuning bij verschillende migraties. Ontdek hoe we dit project aanpakten.

Lees meer

Tim - Developer

Tim is één van de software developers die startte bij Orbid als stagiair. Ondertussen werkt hij hier al vier jaar. Hij maakt meestal applicaties op maat voor klanten.

Lees meer

Timmy en Bastiaan - System engineer en consultant

Bastiaan Van Den Bussche is Senior System Engineer en werkt met plezier samen met zijn collega Timmy Vercruysse, een ervaren System Consultant. 

Lees meer

Thomas - Incident Manager

Als incident manager is Thomas in eerste instantie verantwoordelijk voor het aansturen van de medewerkers en de verdeling van de taken op de servicedesk.

Lees meer

Pieter - HR Coördinator

Als HR Coördinator ondersteunt Pieter organisaties bij het aantrekken van nieuwe medewerkers en talentontwikkeling bij huidige medewerkers.

Lees meer

Ruben - System Engineer

Als System Engineer bij Orbid is Ruben naast het beheren van systemen ook gespecialiseerd in het opzetten en onderhouden van IT-netwerken.

Lees meer

Christophe - .net developer

Christophe is .net developer bij Orbid en werkt hier al 22 jaar. Ontdek in deze video wat zijn job inhoudt en hoe hij werken bij Orbid ervaart.

Lees meer

Arne - Technisch Consultant

Arne Deruwe is gestart als senior developer en is momenteel doorgegroeid naar technisch consultant. Daarnaast is hij ook carrièrecoach. 

Lees meer

Thibau - Junior Business Analyst

Thibau is Junior business analyst en heeft als junior al aan heel wat projecten bij verschillende klanten mogen meewerken.

Lees meer

Karel, Jonas & Arne - (.NET) Developers

Karel, Jonas & Arne startten in 2019 hun carrière bij het Software-team van Orbid. Ontdek hier hoe zij werken bij Orbid ervaren.

Lees meer

Sandra - Projectmanager

Als projectmanager bij de afdeling Software van Orbid is Sandra verantwoordelijk voor zowel interne projecten als projecten bij klanten. 

Lees meer

Volg ons op

Privacy policy Disclaimer Sitemap Federgon KMO Portefeuille Cedeo
OTYS Belgium