Login
Close
Inloggen

Bij Orbid kan je zelf bepalen welke richting je uit wilt

Nico werkt reeds 4 jaar bij Orbid en heeft een zeer sterk profiel. Hij startte als Senior System Engineer maar is ondertussen al doorgegroeid naar System Consultant. 

Nico heeft niet meteen een typische werkdag aangezien zijn takenpakket zeer breed en divers is. Hij werkt via Flexstaffing voor enkele vaste klanten waarbij hij de infrastructuur onderhoudt. Daarnaast is hij ook Back-up Architect en geeft hij ook derde lijn support bij de Orbid Servicedesk.  Als laatste staat hij ook nog steeds in voor verschillende projecten. “Wat leuk is aan werken bij Orbid, is dat ik zelf grotendeels mijn richting kan bepalen. Het management luistert naar mijn interesses en stippelt samen met mij mijn carrière pad uit."


 

Meewerken aan onze groei?

Wil je groeien in je job én als persoon? Ontdek dan al onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Verhalen van medewerkers

Karen - HR-medewerker personeelsadministratie

Als HR-medewerkster bij Orbid zorgt Karen voor een vlot onthaal van medewerkers en is ze het aanspreekpunt voor de personeelsadministratie.

Lees meer

Kristof - Senior System Engineer

Kristof, Senior System Engineer bij Orbid, had bij zijn eerste contact met Orbid onmiddellijk een klik met het verhaal van Orbid en de familiale sfeer.

Lees meer

Kasper - Business Analyst


Een jaar geleden werkte Kasper nog in een Canadese lodge. Nu heeft hij zijn eerste jaar als Junior Business Analyst achter de rug.

Lees meer

 

Benjamin - Developer


Benjamin is Developer bij Orbid. Ontdek in deze video hoe hij zijn work-life balance goed in evenwicht kan houden dankzij de flexibele uren.

Lees meer

Benjamin-Pierre Sottieaux - Support Services Manager

Voor een multinational bieden we ondersteuning bij verschillende migraties. Ontdek hoe we dit project aanpakten.

Lees meer

Tim - Developer

Tim is één van de software developers die startte bij Orbid als stagiair. Ondertussen werkt hij hier al vier jaar. Hij maakt meestal applicaties op maat voor klanten.

Lees meer

Timmy en Bastiaan - System engineer en consultant

Bastiaan Van Den Bussche is Senior System Engineer en werkt met plezier samen met zijn collega Timmy Vercruysse, een ervaren System Consultant. 

Lees meer

Thomas - Incident Manager

Als incident manager is Thomas in eerste instantie verantwoordelijk voor het aansturen van de medewerkers en de verdeling van de taken op de servicedesk.

Lees meer

Pieter - HR Coördinator

Als HR Coördinator ondersteunt Pieter organisaties bij het aantrekken van nieuwe medewerkers en talentontwikkeling bij huidige medewerkers.

Lees meer

Ruben - System Engineer

Als System Engineer bij Orbid is Ruben naast het beheren van systemen ook gespecialiseerd in het opzetten en onderhouden van IT-netwerken.

Lees meer

Christophe - .net developer

Christophe is .net developer bij Orbid en werkt hier al 22 jaar. Ontdek in deze video wat zijn job inhoudt en hoe hij werken bij Orbid ervaart.

Lees meer

Arne - Technisch Consultant

Arne Deruwe is gestart als senior developer en is momenteel doorgegroeid naar technisch consultant. Daarnaast is hij ook carrièrecoach. 

Lees meer

Thibau - Junior Business Analyst

Thibau is Junior business analyst en heeft als junior al aan heel wat projecten bij verschillende klanten mogen meewerken.

Lees meer

Karel, Jonas & Arne - (.NET) Developers

Karel, Jonas & Arne startten in 2019 hun carrière bij het Software-team van Orbid. Ontdek hier hoe zij werken bij Orbid ervaren.

Lees meer

Sandra - Projectmanager

Als projectmanager bij de afdeling Software van Orbid is Sandra verantwoordelijk voor zowel interne projecten als projecten bij klanten. 

Lees meer

Nico - System Consultant

Als System Consultant heeft Nico een zeer divers takenpakket. Hij werk zowel voor vaste klanten als aan projecten maar is ook Back-up Architect en derde lijn support bij onze Service Desk.

Lees meer

Ineke - HR Coördinator

Ineke werkt intern als HR Coördinator. Zij staat in voor de instroom van nieuwe collega’s binnen Orbid. De kans is groot dat je met haar in contact komt wanneer je solliciteert.

Lees meer

Sander - Junior Developer

Nadat Sander zijn Bachelor toegepaste informatica behaalde in de afstudeerrichting ‘programmeren’, startte hij bij Orbid als Young Graduate. Als IT-trainee groeit hij geleidelijk aan tot een volwaardig development consultant

Lees meer

Volg ons op

Privacy policy Disclaimer Sitemap Federgon KMO Portefeuille Cedeo
OTYS Belgium