Login
Close
Inloggen

Een goede Business Developer is open, eerlijk en sociaal

Miguel Langouche werkt nog maar pas bij Orbid op de afdeling Sales als Business Developer. Hij is verantwoordelijk voor de regio Geel en Antwerpen. Als Business Developer houdt hij zich vooral bezig met de opvolging van bestaande klanten maar ook met de aanwerving van nieuwe klanten.


Miguel werkt graag bij Orbid omdat hij veel de verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt om zijn functie uit te voeren. Toch kan hij altijd bij collega’s terecht voor hun medewerking aan projecten. “Ik haal energie uit mijn job door op zoek te gaan naar nieuwe klanten en hen te kunnen overtuigen om met Orbid samen te werken,” aldus Miguel. Een goede Business Developer is volgens Miguel eerlijk, open en sociaal maar anderzijds heb je een goed product nodig en een bedrijf dat achter je staat.

 

 

Verhalen van medewerkers

Karen - HR-medewerker personeelsadministratie

Als HR-medewerkster bij Orbid zorgt Karen voor een vlot onthaal van medewerkers en is ze het aanspreekpunt voor de personeelsadministratie.

Lees meer

Kristof - Senior System Engineer

Kristof, Senior System Engineer bij Orbid, had bij zijn eerste contact met Orbid onmiddellijk een klik met het verhaal van Orbid en de familiale sfeer.

Lees meer

Kasper - Business Analyst


Een jaar geleden werkte Kasper nog in een Canadese lodge. Nu heeft hij zijn eerste jaar als Junior Business Analyst achter de rug.

Lees meer

 

Benjamin - Developer


Benjamin is Developer bij Orbid. Ontdek in deze video hoe hij zijn work-life balance goed in evenwicht kan houden dankzij de flexibele uren.

Lees meer

Benjamin-Pierre Sottieaux - Support Services Manager

Voor een multinational bieden we ondersteuning bij verschillende migraties. Ontdek hoe we dit project aanpakten.

Lees meer

Tim - Developer

Tim is één van de software developers die startte bij Orbid als stagiair. Ondertussen werkt hij hier al vier jaar. Hij maakt meestal applicaties op maat voor klanten.

Lees meer

Timmy en Bastiaan - System engineer en consultant

Bastiaan Van Den Bussche is Senior System Engineer en werkt met plezier samen met zijn collega Timmy Vercruysse, een ervaren System Consultant. 

Lees meer

Volg ons op

Privacy policy Disclaimer Sitemap Federgon KMO Portefeuille Cedeo
OTYS Belgium