Login
Close
Inloggen

“Ik had onmiddellijk een klik met het verhaal van Orbid en de familiale sfeer”

Kristof startte 6 jaar geleden als System Engineer bij Orbid waarbij hij IT-omgevingen van klanten onderhoudt en optimaliseert. Daarbij had hij onmiddellijk een klik met de bedrijfscultuur van Orbid en de enthousiaste collega's. Dankzij zijn ervaring, bijscholing en goede werk is hij ondertussen doorgegroeid tot Senior System Engineer.

“Samen met mijn collega’s ondersteun ik kmo’s op het vlak van IT. We zorgen ervoor dat hun IT-systemen up & running blijven en dat mensen op een veilige manier online kunnen samenwerken vanop eender welke locatie. Mijn dagelijkse taken bestaan uit ondere andere het uitvoeren van serverchecks en -updates, software-updates, installaties van de nodige security-policies en -tools en het oplossen van IT-issues bij medewerkers. Daarnaast zijn er ook grotere IT-projecten, die vaak ook uitdagend kunnen zijn. Dergelijke projecten succesvol afronden geeft echt voldoening. Als klanten tevreden zijn, krijg ik daar extra energie van. Voor die tevreden klanten doen we het uiteindelijk.

“Ik had onmiddellijk een klik met het verhaal van Orbid en de familiale sfeer” (Kristof - Senior System Engineer)

Mijn eerste contact met Orbid was op een infosessie zes jaar geleden. Ik had onmiddellijk een klik met het verhaal van Orbid en de familiale sfeer. Bij Orbid word je betrokken bij de verschillende activiteiten. Dat was al zo in mijn eerste maand – toen mijn verantwoordelijke wekelijks aan de lijn hing om te horen hoe het met mij ging – en is vandaag nog steeds het geval. Het valt bovendien echt op dat Orbid-medewerkers heel enthousiast zijn. We werken steeds vlot samen, telkens om tot de best mogelijke oplossing voor klanten te komen.

Naast gedrevenheid is communicatie een belangrijke skill van een Orbid-medewerker. Als consultant kom je bij bedrijven en moet je verantwoordelijkheid nemen. Naast kennis moet je je dus ook vlot kunnen uitdrukken. Je kan gelukkig altijd terugvallen op collega’s, ook in een informele context. Zo zijn er heel wat initiatieven om elkaar beter te leren kennen. Dat gaat van teambuildings via fietstochten tot een virtuele quiz in coronatijden.

Meewerken aan onze groei

Wil je groeien in je job én als persoon? Ontdek dan al onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Ontdek onze vacatures

Verhalen van medewerkers

Karen - HR-medewerker personeelsadministratie

Als HR-medewerkster bij Orbid zorgt Karen voor een vlot onthaal van medewerkers en is ze het aanspreekpunt voor de personeelsadministratie.

Lees meer

Kristof - Senior System Engineer

Kristof, Senior System Engineer bij Orbid, had bij zijn eerste contact met Orbid onmiddellijk een klik met het verhaal van Orbid en de familiale sfeer.

Lees meer

Kasper - Business Analyst


Een jaar geleden werkte Kasper nog in een Canadese lodge. Nu heeft hij zijn eerste jaar als Junior Business Analyst achter de rug.

Lees meer

 

Benjamin - Developer


Benjamin is Developer bij Orbid. Ontdek in deze video hoe hij zijn work-life balance goed in evenwicht kan houden dankzij de flexibele uren.

Lees meer

Benjamin-Pierre Sottieaux - Support Services Manager

Voor een multinational bieden we ondersteuning bij verschillende migraties. Ontdek hoe we dit project aanpakten.

Lees meer

Tim - Developer

Tim is één van de software developers die startte bij Orbid als stagiair. Ondertussen werkt hij hier al vier jaar. Hij maakt meestal applicaties op maat voor klanten.

Lees meer

Timmy en Bastiaan - System engineer en consultant

Bastiaan Van Den Bussche is Senior System Engineer en werkt met plezier samen met zijn collega Timmy Vercruysse, een ervaren System Consultant. 

Lees meer

Volg ons op

Privacy policy Disclaimer Sitemap Federgon KMO Portefeuille Cedeo
OTYS Belgium