Login
Close
Inloggen

Elke dag kom ik met volle goesting om aan de planning te beginnen

Als Resources Planner bij de Infrastructure-unit van Orbid organiseert Evy elke dag opnieuw de agenda’s van zo’n 50 system engineers. Ze zorgt voor een match tussen hun beschikbaarheden en expertises met de vragen en wensen van klanten. “Elke dag kom ik met volle goesting naar Orbid om aan de planning te beginnen”, vertelt Evy. “Het gevoel dat de puzzel klopt, is fantastisch.”

Moving planning window

“Een groot deel van mijn job bestaat uit communiceren. Communiceren met sales over nieuwe projecten, met presales over de nodige stappen in een project, met klanten over de timing, met internal sales over bestellingen van materiaal, met de engineers over hun agenda en met het management over rapportering en vooruitblik.  Bovendien houd ik de capaciteit van onze Servicedesk mee in de gaten, organiseer ik de avond- en weekendpermanenties en volg ik continu de plannings-mailbox op. Alles moet perfect op elkaar afgestemd zijn. Vandaag hebben we een moving planning voor de komende 12 maanden. Zo kunnen we altijd snel schakelen indien nodig.”

Evy komt elke dag met volle goesting naar Orbid om de planning van 50 system engineers te organiseren.

Flexibel in organiseren

“Als Resources Planner is het dan ook belangrijk dat je heel georganiseerd bent, maar tegelijk moet je de nodige flexibiliteit aan de dag kunnen leggen. Bijvoorbeeld wanneer een dringend project moet ingepland worden of wanneer een system engineer drie dagen buiten strijd is. Daarnaast is een gezonde dosis empathie heel belangrijk. Ik probeer zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van klanten én collega’s, wat natuurlijk niet altijd even makkelijk is. Ik ben altijd trots als ik een moeilijke puzzel helemaal kan leggen of als ik een uitdagende vraag kan oplossen. Soms moet ik wel eens een moeilijke boodschap brengen, maar uiteindelijk vinden we altijd samen een werkbare oplossing."

Van Bobbejaanland naar Orbid

"Al van bij mijn eerste sollicitatiegesprek bij Orbid wist ik dat ik deel wou uitmaken van de equipe. Dat gevoel werd enkel versterkt toen ik één maand voor mijn startdatum mee mocht op teambuilding naar Bobbejaanland. Zo leerde ik al snel heel wat collega’s kennen. Na één jaar ben ik nog altijd enorm tevreden dat ik hier mag werken. Orbid biedt een heel leuke omgeving en een ideale balans tussen werk en privé. Je krijgt waardering voor wat je doet waardoor ik elke dag opnieuw met plezier naar het werk kom.”

Meewerken aan onze sterke groei?

Wil je groeien in je job én als persoon? Ontdek dan al onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Verhalen van medewerkers

Karen - HR-medewerker personeelsadministratie

Als HR-medewerkster bij Orbid zorgt Karen voor een vlot onthaal van medewerkers en is ze het aanspreekpunt voor de personeelsadministratie.

Lees meer

Peter - Consultant Strategy & Operations

Als consultant Strategy & Operations heeft Peter een duidelijke missie: de operationele processen van zijn klanten kwalitatiever maken.

Lees meer

Benjamin - Developer


Benjamin is Developer bij Orbid. Ontdek in deze video hoe hij zijn work-life balance goed in evenwicht kan houden dankzij de flexibele uren.

Lees meer

Benjamin-Pierre Sottieaux - Support Services Manager

Voor een multinational bieden we ondersteuning bij verschillende migraties. Ontdek hoe we dit project aanpakten.

Lees meer

Kasper - Business Analyst


Een jaar geleden werkte Kasper nog in een Canadese lodge. Nu heeft hij zijn eerste jaar als Junior Business Analyst achter de rug.

Lees meer

 

Volg ons op

Privacy policy Disclaimer Sitemap Federgon KMO Portefeuille Cedeo
OTYS Belgium